Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Silkeborg Kalder: Kommune laver motorvejslegeplads på Store Torv

Silkeborg Kommune vil i snak med aarhusianske børnefamilier. Derfor opstiller bosætningskampagnen ”Silkeborg Kalder” en motorvejsformet legeplads på Store Torv på lørdag

På lørdag kan børn tage turen fra Aarhus til Silkeborg på to- og trehjulede cykler. Når børnene ankommer til Silkeborg kan de fiske i Gudenåen, gå på vandresti og opleve byen midt i naturen. 

Det er nogle af de aktiviteter som børn og børnefamilier kan opleve, når bosætningskampagnen 'Silkeborg Kalder' på lørdag ruller en børnevenlig legeplads ud på Store Torv i Aarhus.

Det skriver Silkeborg Kommune i en pressemeddelelse.

Legepladsen er formet som et vejforløb, der starter i Aarhus og ender i Silkeborg. Og det er der en særlig grund til. Motorvejen mellem Aarhus og Silkeborg har nemlig gjort det endnu lettere at bo i Silkeborg og stadig være tæt på Aarhus.

”Vi vil gerne give børn og forældre oplevelsen af, hvor tæt Silkeborg ligger på Aarhus og vise, hvorfor det er godt at bo i Silkeborg. Vi håber på, at legepladsen giver en sjov og anderledes oplevelse, så de på egen krop kan opleve, hvor meget Silkeborg har at byde på for børnefamilier,” fortæller bosætningskonsulent Kristoffer Mølstrøm.

Legepladsen åbner på Store Torv klokken 10, og der bliver serveret gratis kaffe til forældrene.

Den motorvejsformede legeplads vender tilbage til Aarhus den 24. juni.

dp

Publiceret: 18. Maj 2017 14:52

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!