Kommunalvalg 2017
Pressefoto
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SF har valgt ny politisk ordfører

SF' nyvalgte byrådsmedlem Mette Bjerre er partiets nye politiske ordfører

SF har netop valgt, hvem der skal være partiets nye politiske ordfører, og valget er faldet på det nyvalgte byrådsmedlem Mette Bjerre. 

"Jeg er overrasket og meget glad. Jeg synes, det er vildt fedt, at jeg nu får lov til at sige en masse ting om det, jeg mener, og jeg glæder mig til at sidde sammen med to meget erfarne byrådspolitikere," fortæller hun til Lokalavisen Aarhus. 

Den unge politiker havde et flot valg, hvor hun fik intet mindre end 1.745 personlige stemmer, hvilket gør hende til den anden mest populære SF'er i Aarhus. 

"Jeg har bugt den sidste uge på at være helt rundt på gulvet. Det var et rigtig godt valg, og jeg er meget glad over resultatet," fortæller Mette Bjerre.

Det er første gang, at hun er blevet valgt ind i byrådet, men den 29-årige politiker er den helt rette til posten, lyder det fra den politiske leder for SF i Aarhus, Thomas Medom. 

"Det er en tung post at give til en nyvalg for byrådets nu tredje største parti, men Mette har masser af erfaring både fra politik og alt muligt andet og hun har et meget flot valgresultat i ryggen, så det var et nemt valg for os," fortæller han. 

SF var partiet med den største procentvise fremgang i Aarhus med, og øgede samtidig deres mandatantal fra to til tre. 

Publiceret: 27. November 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus