Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Salling Rooftop har rundet 500.000 besøgende

På bare tre måneder har over en halv million mennesker besøgt den nye, spektakulære aarhusianske attraktion, Salling Rooftop. Fortsætter besøgstallet med at stige, kan tagterrassen blive en af Jyllands mest besøgte turistattraktioner

Siden Salling i august åbnede sit 2.000 kvm store byrum på toppen af stormagasinet i Aarhus, har over en halv million mennesker lagt vejen forbi. Ikke kun overgår det stormagasinets vildeste forventninger, men fortsætter antallet af besøgende med at stige, kan Salling Rooftop blive en af Jyllands mest populære attraktioner. Det oplyser Salling selv i en pressemeddelelse.

"Vi er overvældede over at have rundet en halv million besøgende på så kort tid. Da vi slog dørene op for Salling Rooftop for tre måneder siden, havde vi slet ikke turde drømme om så imponerende et besøgstal. Salling er dybt forankret i Aarhus, så for os er det en stor glæde at give oplevelser tilbage til byen og samtidig at kunne vise byen frem på en ny måde," siger Marianne Bedsted, der er direktør for Salling, i pressemeddelelsen.

Thishanthini Thiruchelvam (th.) blev besøgende nummer 500.000. Pressefoto.
Thishanthini Thiruchelvam (th.) blev besøgende nummer 500.000. Pressefoto.

Udsigten over hele byen trækker gæster til

De mange besøgende på Salling Rooftop bliver blandt andet budt på 360 graders panoramaudsigt over hele Aarhus, et væksthus med café og bar, flere afslappende loungeområder, en scene under åben himmel og en skywalk med glasbund 27 meter over Strøget.

Siden åbningen har de besøgende kunne opleve et bredt spektrum af kulturelle oplevelser lige fra koncert med Poul Krebs til yoga under åben himmel og live talks. Ligeledes har hver fredag eftermiddag budt på live DJ, mens hver lørdag formiddag har været med livemusik. Ifølge Marianne Bedsted vil fremtiden byde på endnu flere oplevelser.

"Vi har siden åbningen haft fokus på at skabe oplevelser for de besøgende i samarbejde med byens mange kulturinstitutioner, og med Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad 2017 har timingen været perfekt. Vi har løbende afholdt koncerter og events, og det vil vi fortsætte med at gøre i fremtiden. Vi kan også se, at der kommer rigtigt mange for at hygge sig med venner og familie, mens de nyder udsigten med en kop kaffe, en drink eller et lækkert måltid," fortsætter Marianne Bedsted i pressemeddelelsen.

Gæst 500.000 fik sig en overraskelse

Thishanthini Thiruchelvam blev i weekenden besøgende nummer 500.000, og her fik hun sig en uventet overraskelse. Hun blev overrakt både blomster, et diplom og en gavekurv af Sallings direktør, Marianne Bedsted. For 20-årige Thishanthini var Salling Rooftop en god oplevelse.

"Det er første gang, jeg er her, men det er helt vildt fedt lavet. Jeg kan godt forstå, at der kommer mange og slapper af og nyder udsigten," siger Thishanthini Thiruchelvam, der kommer fra Ebeltoft.

Salliong Rooftop har siden åbningen opnået stor international opmærksomhed. Blandt andet har Salling Rooftop været nævnt i det britiske medie The Telegraph, ligesom den hollandske rejseguide onehandinmypocket.nl har placeret Salling Rooftop som nummer et i deres guide over besøgsværdige attraktioner i Aarhus. I Tyskland er attraktionen også blevet spottet, da Tv-giganten ZDF har været forbi for at lave optagelser til et Tv-program.

Det skriver Salling i en pressemeddelelse. 

jwh. 

Publiceret: 27. November 2017 10:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus