Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Særdeles voldeligt døgn i Aarhus: Tre personer stukket ned og flere voldelige overfald

Tre personer stukket med kniv

Det seneste døgn har været et særdeles voldeligt et af slagsen i Aarhus. Det fremgår af Østjyllands Politis døgnrapport. 

I alt tre personer blev natten til søndag stukket med kniv ved to forskellige episoder. 

Den første episode skete klokken ved 03-tiden natten til søndag på en adresse i Lystrup, hvor der blev afholdt en privat fest. Her blev en 18-årig stukket i maveregionen og var i livsfare som følge deraf. Politiet oplyser ikke, om den unge mand er uden for livsfare. 

Også en 19-årig mand blev på adressen tildelt et overfladisk snitsår i lysken. Politiet har anholdt en 18-årig mand, som er mistænkt for knivstikkeriet. Man formoder, at motivet for knivstikkeriet er uenigheder opstået i forbindelse med festen.

Den 18-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag. 

Senere på natten måtte politiet igen rykke ud til et knivstikkeri. Denne gang på Åboulevarden i Aarhus C, hvor en 22-årig mand ud for værtshuset Bodegaen var blevet stukket med en ukendt genstand. 

Den unge mand blev kørt på hospitalet og behandlet for en punkteret lunge. Han er uden for livsfare. 

Gerningsmanden løb fra stedet, og politiet har arbejdet på højtryk for at finde frem til ham. Søndag morgen eller formiddag blev en 21-årig mand, som er mistænkt for overfaldet, anholdt på en adresse i Brabrand. 

Han bliver formentlig fremstillet i grundlovsforhør mandag, da sagen stadig efterforskes. 

Politiet havde dog sit at se til det forgangne døgn i det centrale Aarhus. Af døgnrapporten fremgår yderligere tre voldelige episoder. 

Lørdag eftermiddag blev en 25-årig kvinde slået med knytnæve i ansigtet ved Bispegade. Den 29årige mand, der slog, pressede også en finger ind i kvindens venstre øje, samtidig med at han skubbede hende bagover, så hun faldt til gulvet. 

I nat klokken 02.38 blev en 20-årig mand tildelt et knytnæveslag af en ukendt gerningsmand. Den unge mand fik en flænge over venstre øje, en kraftigt hævet næse og fik slået en flig af en tand.

Det sidste voldelige overfald blev begået mod en 36-årig dørmand, der var på arbejde på en beværtning i Skt. Clemens Torv. Dørmanden blev sparket over næseryggen af en 24-årig mand i forbindelse med håndgemæng på stedet. 

dp

Publiceret: 16. April 2017 10:56
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!