Foto: Jonas Wrede Hansen
Foto: Jonas Wrede Hansen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sådan ser den nedbrændte lagerbygning ud i dag

Morgenen efter, at en stor brand hærgede en lagerbygning på Sydhavnsgade i Aarhus, bliver der fortsat arbejdet på stedet

(Artikel under videoen)

Lørdag morgen bliver der fortsat arbejdet ved lagerbygningen på Sydhavnsgade 1 i Aarhus, hvor der fredag udbrød en stor brand. På og omkring stedet kan man stadigvæk lugte gårsdagens brand. 

LÆS OGSÅ: Kæmpe brand på havnen i Aarhus

Branden er slukket, og afspærringerne omkring havneområdet er alle blevet ophævet, men der er stadig brandvæsen til stede, som fører tilsyn ved brandtomten, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

Politiet kan ikke komme nærmere ind på brandårsagen, da det endnu har ikke været muligt at lave brandtekniske undersøgelsen.

På Twitter skriver operativ chef i Beredskabsstyrelsen, Lars Høg Schou, at arbejdet lige nu går på at rive taget ned fra den nedbrændte lagerhal. 

Brandvæsnet var massivt til stede

Der var kort før klokken 18 fredag, at der udbrød en større brand på Sydhavnsgade på havnen i Aarhus.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Sådan så branden ud

"Det brænder meget, og vi er massivt til stede. Det er alt, vi kan sige lige nu," lød meldingen fra Østjyllands Brandvæsen kort efter klokken 18.

En time senere kunne vagtchef Peter Hunniche ved Østjyllands Politi berolige med, at røgen ikke skulle være farlig, og der er så vidt vides ikke kommet nogle personer til skade ved branden, der blev anmeldt fredag klokken 17.49.

Ingen kom noget til skade ved branden eller som følge af den tykke røg, oplyser Østjyllands Politi. 

Publiceret: 03. Marts 2018 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt