Aarhus Kunsthal har siden 1917 gennemgået flere udvidelser for at nå frem til den form, den har i dag. Pressefoto
Aarhus Kunsthal har siden 1917 gennemgået flere udvidelser for at nå frem til den form, den har i dag. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rund fødselsdag: Kunsthal fejrer 100 år

Kunsthal Aarhus holder stor fødselsdags-fest i anledningen af deres 100 års jubilæum

Ingen fødselsdagsfest uden boller og fødselsdagskage. Det kan man også sætte tænderne i 28. september, når Kunsthal Aarhus fejrer sin 100 års fødselsdag kl. 14-17.30,

I caféområdet i Kunsthal Aarhus åbner jubilæumsudstillingen 100', hvor nye og ældre værker præsenteres på en baggrund af ”festlig teglrød”, som er en reference til murfarven i 1952.

Under jubilæumsfesten lanceres også Aarhus-parfumen 100, der er udviklet af Kunsthal Aarhus i samarbejde med designfirmaet FRAMA. Kunsthal Aarhus har i foråret inviteret borgere til at komme med forslag til, hvordan Aarhus dufter. Nogle af de 100 forslag indgår i Aarhus-parfumen.

Kunsthal Aarhus er et udstillingscenter for samtidskunst i centrum af Aarhus, som bestiller, producerer og præsenterer kunst på internationalt niveau.

Det blev grundlagt i 1917 på initiativ af bestyrelsen for Århus Kunstforening af 1847 og er en af de ældste kunsthaller i Danmark og Europa. Den grundlæggende mission er at “inspirere og promovere et generelt kendskab til de skønne kunster”.

I 2012 ændrede Århus Kunstbygning navn til Kunsthal Aarhus, som i maj 2017 åbnede parken med udendørs siddeinstallationer samt midlertidige værker.

Publiceret: 27. September 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
ANNONCER
Se flere