Aarhus Kunsthal har siden 1917 gennemgået flere udvidelser for at nå frem til den form, den har i dag. Pressefoto
Aarhus Kunsthal har siden 1917 gennemgået flere udvidelser for at nå frem til den form, den har i dag. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rund fødselsdag: Kunsthal fejrer 100 år

Kunsthal Aarhus holder stor fødselsdags-fest i anledningen af deres 100 års jubilæum

Ingen fødselsdagsfest uden boller og fødselsdagskage. Det kan man også sætte tænderne i 28. september, når Kunsthal Aarhus fejrer sin 100 års fødselsdag kl. 14-17.30,

I caféområdet i Kunsthal Aarhus åbner jubilæumsudstillingen 100', hvor nye og ældre værker præsenteres på en baggrund af ”festlig teglrød”, som er en reference til murfarven i 1952.

Under jubilæumsfesten lanceres også Aarhus-parfumen 100, der er udviklet af Kunsthal Aarhus i samarbejde med designfirmaet FRAMA. Kunsthal Aarhus har i foråret inviteret borgere til at komme med forslag til, hvordan Aarhus dufter. Nogle af de 100 forslag indgår i Aarhus-parfumen.

Kunsthal Aarhus er et udstillingscenter for samtidskunst i centrum af Aarhus, som bestiller, producerer og præsenterer kunst på internationalt niveau.

Det blev grundlagt i 1917 på initiativ af bestyrelsen for Århus Kunstforening af 1847 og er en af de ældste kunsthaller i Danmark og Europa. Den grundlæggende mission er at “inspirere og promovere et generelt kendskab til de skønne kunster”.

I 2012 ændrede Århus Kunstbygning navn til Kunsthal Aarhus, som i maj 2017 åbnede parken med udendørs siddeinstallationer samt midlertidige værker.

Publiceret: 27. September 2017 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Bøger
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt