Konkurrence om 40 x entré med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vind billetter til Tivoli Friheden

Lokalavisen udlodder 20 x 2 entrébilletter med turbånd til Tivoli Friheden. Billetter koster enkeltvis 245 kroner, så vi udlodder altså gevinster for en samlet værdi på hele 9.800 kroner.

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig nyhedsbrevet fra Lokalavisen Aarhus. Det betyder, at du dagligt klokken 12 vil modtage en mail med en oversigt over de seneste lokale nyheder fra Aarhus. Nyhedsbrevet er naturligvis gratis, ligesom alt indhold på Lokalavisens hjemmeside er frit og kvit tilgængeligt.

TILMELD DIG NYHEDSBREV OG DELTAG I KONKURRENCEN OM ENTRÉ MED TURBÅND TIL TIVOLI FRIHEDEN

Hvis du allerede modtager vores nyhedsbrev og ønsker at deltage i konkurrencen, skal du udfylde skemaet ligesom alle andre. Hvis du angiver den samme mailadresse, som du i forvejen modtager nyhedsbrevet på, får du ikke to daglige nyhedsbreve.

jr

 

Foto: Tivoli Friheden

Foto: Tivoli Friheden

Publiceret 13 March 2018 13:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.