Foto: Clienti

Foto: Clienti

Konkurrence om 40 x entré med turbånd til Tivoli Friheden

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og vind billetter til Tivoli Friheden

Lokalavisen udlodder 20 x 2 entrébilletter med turbånd til Tivoli Friheden. Billetter koster enkeltvis 245 kroner, så vi udlodder altså gevinster for en samlet værdi på hele 9.800 kroner.

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig nyhedsbrevet fra Lokalavisen Aarhus. Det betyder, at du dagligt klokken 12 vil modtage en mail med en oversigt over de seneste lokale nyheder fra Aarhus. Nyhedsbrevet er naturligvis gratis, ligesom alt indhold på Lokalavisens hjemmeside er frit og kvit tilgængeligt.

TILMELD DIG NYHEDSBREV OG DELTAG I KONKURRENCEN OM ENTRÉ MED TURBÅND TIL TIVOLI FRIHEDEN

Hvis du allerede modtager vores nyhedsbrev og ønsker at deltage i konkurrencen, skal du udfylde skemaet ligesom alle andre. Hvis du angiver den samme mailadresse, som du i forvejen modtager nyhedsbrevet på, får du ikke to daglige nyhedsbreve.

jr

 

Foto: Tivoli Friheden

Foto: Tivoli Friheden

Publiceret 13 March 2018 13:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.