Sur smiley og bøde på 40.000 kroner:

50 gæster blev syge af at spise på Comwell

'Det er blevet en dyr omgang for os," siger direktør

En hyggelig stund hos hotellet Comwell i Aarhus blev afløst af maveonde for omkring 50 personer i starten af oktober.
Det skriver BT.
Af en kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen fremgår det, at Comwell den 6. oktober får meldinger om, at flere gæster er blevet syge efter at have spist på hotellet dagen forinden. 
Fødevarestyrelsen bliver efterfølgende adviseret af Comwell, og det viser sig, at omkring 50 personer fra forskellige selskaber har fået maveonde. 
LÆS OGSÅ: Bowl'n'Bræk: Mindst 38 syge af buffet og to sure smileys i træk
Under et kontrolbesøg 9. oktober kan kontrollanter konstatere, at gæsterne blev syge af bakterien Clostridium perfringens, som blev fundet i nedfrosset mad fra frokostbuffeten. En bakterie, der kan give opkast og diarré.
Under en detaljeret gennemgang af hotellets procedurer i forhold til håndteringen af maden, finder man ud af, at det er under nedkølingen af maden, der blev lavet dagen før serveringen, at det er gået galt.
LÆS OGSÅ: Møgbeskidt Aarhus-slagter er blandt landets værste fødevarevirksomheder
Sagen har nu kostet Comwell Aarhus en sur smiley og en bøde på 40.000 kroner.
"Vi har fået en sur smiley, og det ser aldrig godt ud. Den store bøde fra Fødevarestyrelsen gør også ondt, og derudover har vi valgt at kompensere alle de gæster, der spiste vores frokostbuffet den dag. Også dem, der ikke fik maveonde. Så det er blevet en dyr omgang for os," siger Comwell Hotel Aarhus' direktør, Flemming Poulsen, til BT og forsikrer, at man tager sagen 'meget alvorligt'.
Du kan læse hele kontrolrapporten her.

Publiceret 10 November 2017 20:59

SENESTE TV