Parløb begyndte i Skovbakken

Katrine Korsgaard mødte fodboldtræner Jakob Michelsen i Skovbakken. I dag er de gift, har en datter og er bosat i Stockholm

Af
Af Kim Skovrup Andersen

For 27-årige Katrine Korsgaard og 36-årige Jakob Michelsen betyder Skovbakken noget helt specielt. Det var nemlig her, den tidligere anfører og den nuværende succestræner mødte hinanden for første gang og senere hen blev kærester.
Nu er de gift og bosat i Stockholm, hvor Michelsen træner Hammarby i den bedste svenske fodboldrække.
“Jeg havde en fantastisk god tid i Skovbakken med mange gode minder. Jeg har fået nogle fantastiske venskaber og en fantastisk mand,” siger den tidligere Skovbakken-anfører over en telefon fra den svenske hovedstad.
Hun spillede i Skovbakken i ti år og stoppede, da hun blev gravid med parrets datter, Lærke, der i dag er et år.
For Jakob Michelsen blev Skovbakken den klub, hvor trænerkarrieren for alvor tog fart. Først som ungdomstræner, derefter kvindetræner i klubben og endelig som herrertræner, hvorefter det blev til ophold i Hobro, Tanzania, Skive, Sønderjyske og nu Hammarby IF. Her har han kontrakt to et halvt år endnu.

Ambivalent

Katrine Korsgaard skiftede som 15-årig fra ASA til Skovbakken, der nu er historie.
“Jeg har det lidt ambivalent med, at der ikke er noget, der hedder Skovbakken Kvindefodbold mere. Jeg har spillet i klubben i ti år og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange timer, jeg har været der. Så det er da lidt mærkeligt, at den dør nu bliver lukket. På den anden side kan det være, at forandring fryder,” siger Katrine Korsgaard og nævner U18/DM-guld som et højdepunkt.

null

Publiceret 19 June 2017 22:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV