Bureauchef og medejer af Århus Charter, Henrik G. Jensen fortæller, at rejseselskabets nye destination i år, Ithaca, har været meget efterspurgt, og at Mallorca virkelig har oplevet en renæssance de seneste år. Billedet er dog fra Zakynthos.

Bureauchef og medejer af Århus Charter, Henrik G. Jensen fortæller, at rejseselskabets nye destination i år, Ithaca, har været meget efterspurgt, og at Mallorca virkelig har oplevet en renæssance de seneste år. Billedet er dog fra Zakynthos.

Aarhus Charter er meget tæt på udsolgt

Man må forberede sig på at tage “resterne”, hvis man vil rejse med Århus Charter

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

“Der er ikke meget at komme efter i forhold til de sidste weekender i juli. Vi har meget, meget få pladser tilbage, så det er ved at være sidste udkald,” lyder det over telefonen fra bureauchef og medejer af Århus Charter, Henrik G. Jensen.
Han fortæller, at det har været svært at finde pladser til flere af dem, som gerne vil afsted her og nu, men omvendt er der også mange, som ganske enkelt bare VIL afsted ned til varmen - og for dem er destinationen og hotellet mindre vigtigt.
“Det ustadige danske sommervejr hjælper jo selvfølgelig til, at udlængslen bliver større. Da vi kom ind i juli og vejret skuffede, så blev det mindre vigtigt for folk, hvor de kunne komme hen - de skulle bare afsted,” siger Henrik G. Jensen.

Bedste match: Køb i god tid

Allerede i foråret var Århus Charters salg rigtig godt med - det gik cirka 24 procent bedre end i samme periode i 2015, fortæller Henrik G. Jensen.
“Men så stagnerede salget i maj og juni, hvor det danske vejr var rimelig godt. Da vejret så skifter i juli kommer der tryk på,” siger bureauchefen, som ser en tendens til, at mange venter med at bestille.
“Og så er det jo klart, at det kan blive en udfordring at finde det rette til dem, hvis eksempelvis det danske vejr bliver dårligt, og efterspørgslen på rejser stiger. Derfor kan man jo kun håbe, at flere bestiller i god tid fremover,” siger Henrik G. Jensen.
Ja, det vil I vel naturligvis gerne have?
“Selvfølgelig vil vi gerne i god tid have en sikkerhed for, at pladserne bliver fyldt op, men som det ser ud lige nu, så er der faktisk ikke den store forskel i indtjening, da der ikke er stor forskel i priserne om folk bestilte i god tid eller først nu. Det, som er vigtigst for os, er derimod, at kunden kan få præcis det produkt, som matcher det, kunden vil have, og det er bedst muligt i god tid,” lyder det fra bureauchefen, Henrik G. Jensen.

null

Publiceret 19 July 2016 12:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.