Kæmpe trampolin-park åbner i Højbjerg

SegWorld rykker ud, og ind flytter ’Rush’ - en stor trampolinpark fyldt med næsten 1.700 kvadratmeter trampoliner

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Trampoliner her, der og allevegne - ja sågar på væggene. Det er, hvad aarhusianerne kan se frem til, når trampolinparken 'Rush' åbner 1. oktober.
For to uger siden kunne Lokalavisen Aarhus fortælle, at SegWorld lukker, da udlejeren har fået et bedre tilbud. Det bedre tilbud kommer fra Rush, som allerede har adskillige trampolinparker i Sydafrika, Amerika og Europa.
I bygningen på Søren Nymarks Vej i Højbjerg vil i alt 1.700 kvadratmeter trampolin-areal udfolde sig.
“Der bliver et hovedareal med 600 kvadratmeter trampoliner side om side. Derudover basketball-baner, hvor man kan dunke, baner med høvdingebold, en skum-grav, et konkurrence-område, hvor man kæmper mod hinanden, et børneområde samt trampoliner, som man kan hoppe ekstrahøjt på,” forklarer amerikanske Rick Massey, der er vicedirektør i FunSpot Manufacturing, som står bag trampolinparkerne Rush.

Smil og sved på panden

I Rush i Højbjerg vil man naturligvis kunne booke almindelige timer til sjov og spas, men man vil også kunne holde sin fødselsdag på stedet med såkaldte party-pakker.
Desuden kommer der fitness-hold for mødre, hvor ansatte holder øje med småbørnene undervejs. Derudover parkour-undervisning samt 'Rush after dark', hvor lyset bliver slukket og blandt andet baner samt strømper lyser op i mørket.
Endelig kan man også holde firma-ture og andre events på stedet.
Lige gyldigt hvad man vælger, så kan man forvente sig et smil på læben og sved på panden, fortæller Rick Massey:
“Det er masser af sjov for hele familien. Når først nyheden får spredt sig, vil børnene plage deres forældre om at komme af sted. Førsteprioriteten er at have det sjovt, men det er jo samtidig fitness i forklædning. Man får nemlig rigtig meget motion som en ekstra gevinst. Efter en times hoppen vil man være træt.”
Men er der ikke frygtelig mange skader forbundet med det?
“Selvfølgelig sker det, at nogle kommer til skade - sådan er det, når der er tale om atletisk underholdning, men antallet af skader er forsvindende lille taget i betragtning, hvor mange som er igennem,” svarer Rick Massey, som uddybende forklarer, at 10-12 personer vil holde øje med sikkerheden konstant.

Kigger på flere placeringer

Arbejdet med at omdanne Højbjerg-bygningen går formentlig i gang til august.
Det bliver den første Rush-trampolinpark i Danmark, men folkene bag er på udkig efter 3-4 andre placeringer.
At Aarhus bliver første destination i landet skyldes, at den rette bygning med mindst 5,2 meters lofthøjde dukkede op.
“Jo højere, jo bedre”, som Rick Massey udtrykker det under sit besøg i Smilets By, hvor han tog sig tid til et interview med Lokalavisen Aarhus.

Publiceret 10 May 2016 05:45