Voksen.dk:

Åbyhøj har fået endnu en sexshop

Voksen.dk er navnet på en ny online sexshop, som har adresse i Åbyhøj. Folkene bag håber at blive blandt de største på markedet

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Den nyopstartede sexshop Voksen.dk i Åbyhøj har en intension om at skille sig ud fra mængden af webshops med sexlegetøj. Det vil de gøre ved at præsentere et skarpt design og en kæk tone.
“Når man er voksen, bliver alting tit så seriøst. Vores mission er at minde folk om, at det også skal være sjovt at være voksen! Sexlivet er voksnes legeplads. Vi vil gøre sexlivet endnu sjovere med vores sexlegetøj – allerede fra når brugeren er inde på siden og kigge efter legetøj,” lyder det fra stifteren af Voksen.dk, Kenni Nielsen, i en pressemeddelelse.

Klar på lidt konkurrence

I nabolaget i Åbyhøj ligger allerede én online sexshop nemlig Sinful.dk.
Voksen.dk frygter ikke konkurrencen fra Sinful.dk - tværtimod har de intentioner om at komme op på siden af dem og være blandt de største på markedet.
“Sinful er en af vores største konkurrenter. Jeg har meget stor respekt for dem og ved godt, det er ambitiøst at prøve at stræbe efter at nå dem, men hvor Sinful henvender sig til modne par, henvender vi os til drengerøve i alle aldre med vores kække tone på siden. På den måde kan vi komplimentere hinanden og være flere på toppen,” fortsætter Kenni Nielsen.
Produkterne på hjemmesiden bliver præsenteret “så sobert, vi kan tillade os, uden at det bliver kedeligt,” lyder det i pressemeddelelsen.

Publiceret 20 August 2015 07:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV