Og vinderne er... Kvindehuset og Kileparken

Kvindehuset i Viby og Aktivitetstilbuddet Kileparken i Tilst vandt 10.000 kroner hver

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Nye cykler og et løbebånd. Det skal de 10.000 kroner bruges til for vinderne af tøjbutikken C&A's konkurrence.
Lokalavisen Aarhus bad sammen med C&A læserne om at nominere godgørende tiltag, som fortjener 10 eller 20.000 kroner. Det gjorde Kvindehuset i Viby og Aktivitetstilbuddet Kileparken i Tilst, og de er altså nu endt som vindere af 10.000 kroner hver.
For Kvindehuset er det et nyt, robust løbebånd til alle husets motionerende kvinder, som står på ønskesedlen, og for Kileparken er det nye cykler for stedets autistiske brugere.

Alle cykler stjålet

“Det var dog fantastisk! Hvor er det dejligt!”
Sådan udbrød en glad og overrasket Susanne Quist, der er afdelingsleder i Kileparken, da Lokalavisen Aarhus' lokalredaktør overrakte nyheden. Lederen kendte intet til nomineringen, for det havde en beboers mor klaret.
“Alle Kileparkens cykler er lige blevet stjålet i ét hug. Det betyder færre ture ud i naturen,” stod der blandt andet i nomineringen, og pengene er der ikke til nye køretøjer.
“Mange af brugerne vil gerne ud at cykle, men vi har ikke budget til nye cykler - derfor er det fantastisk med 10.000 kroner,” siger Susanne Quist.

Projekter som rammer plet

Historien om cyklerne ramte i hjertet på Lars Rasmussen, ansvarlig for C&A i Danmark.
“Det er forfærdeligt, at cyklerne er blevet stjålet - autisterne skal da kunne komme ud og være i naturen,” siger han og fortsætter med også at rose Kvindehuset:
“Kvindehuset gør et fantastisk stykke frivilligt arbejde, og de gør virkelig en forskel for mange forskellige kvinder.”
Det var en glad Jessika Skjoldager fra kvindehuset, som modtog nyheden:
“Eeej, er det rigtigt? Det bliver kvinderne glade for!”

Kan tage tørklædet af

I Kvindehusets nominering lød det blandt andet:
“Vores kvinder er en udsat gruppe plaget af overvægt og diabetes 2. Vores nuværende løbebånd går ofte i stykker.Derfor ønsker vi os et løbebånd i en virkelig kraftig og solid kvalitet.”
“Hos os kan kvinderne eksempelvis tage tørklædet af og træne mere frit - og det bliver virkelig brugt! Der bliver jubel, når de hører det her,” siger Jessika Skjoldager.

Publiceret 22 October 2013 13:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV