Ny skole i Hjortshøj klar til indskrivning af elever

En ny skole i Hjortshøj med fokus på rullende indskoling, aldersintegreret undervisning, kreativitet og udeskole er klar til august 2014

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

Når klokken ringer ind til et nyt skoleår i august 2014, er en ny skole i Hjortshøj klar til at tage imod de første elever.
På ultrakort tid er det lykkes de to initiativtagere, Gro Jensen og Regitze Rising, at samle opbakning nok og få det praktiske på plads til en ny friskole i Hjortshøj. Ideen begyndte at tage form i foråret, 12. august blev den nye skole anmeldt til Undervisningsministeriet, og onsdag i denne uge åbner skolen op for indskrivning af elever.
“Det er gået lynhurtigt, men vi har også haft ja-hatten på hele vejen. Vi er selv så begejstrede for ideen, at vi ikke kan lade være med at fortælle om skolen vidt og bredt, og det har givet utrolig meget konstruktiv feedback,” fortæller Regitze Rising.
Initiativgruppen bag den nye skole er fra foråret til nu vokset med Anette Boye Koch, Lars Kohrtz og Lise Krantz.
Nu er gruppen klar til at afsløre skolens navn og fortælle om de grundliggende ideer om rullende indskoling, aldersintegreret undervisning, kreativitet og udeskole, som ligger bag den nye skole.
Det sker på et informationsmøde onsdag aften på Lokalcenter Hjortshøj, hvor der også åbnes op for indskrivning af børn fra 0.-6. klasse i den nye skole.

Ny skole i Hjortshøj

Informationsmøde om opstart onsdag 9. oktober kl. 19.00 på Lokalcenter Hjortshøj
Læs mere på www.facebook.com/HjortshojSkole

Publiceret 07 October 2013 18:00

SENESTE TV