Daniella Yokhana håber, at der med udsendelsen af hendes nye ep kommer lidt flere bookinger, for hun elsker at stå på scenen.

Daniella Yokhana håber, at der med udsendelsen af hendes nye ep kommer lidt flere bookinger, for hun elsker at stå på scenen.

Daniella fra X-Factor:

"Jeg er ligeglad med, hvad andre mener om mig"

Daniella Yokhana fra Trillegården blev kendt, da hun for to år siden deltog i X Factor med gruppen 8210. Nu er hun tilbage med ny musik og samme attitude

Af
Af Christina S. Johansen

Med hætten fra trøjen over hovedet viser hun vej til musiklokalet. Det er ligesom det mest oplagte sted at sidde, mener hun, når det nu er hendes nye musik, det handler om. Med den rigtige sjoskende og cool rap-gangart går hun hen ad gangen på Langkær Gymnasium og HF, hvor hun lige har fået fri.
"Det er herinde," smiler hun og peger.
19-årige Daniella Yokhana, som blev kendt, da hun stillede op i X Factor med pigegruppen 8210, der nåede helt til live-showsene, er tilbage med sin egen nye musik og den samme jeg-er-sådan-set-pænt-ligeglad-med-hvad-folk-mener-om-mig-attitude.

Spændt på reaktion

På trods af netop den attitude er hun alligevel spændt på, hvordan hendes nye musik vil blive modtaget.
"Jeg elsker at lave musik, det er det bedste i mit liv, og jeg vil ikke kunne leve uden. Så nu glæder jeg mig til at få noget respons på ep'en," fortæller Daniella Yokhana, som bare går under navnet Nella, når det gælder musikken.
Hendes første ep med 7-8 sange er netop ved at blive færdiggjort og skal efter planen udkomme i februar, formentlig som download. I dag gælder det den officielle udgivelse af første musikvideo til sangen I don't want ya money - den kan man opleve på Gellerup Bibliotek.

X Factor var fedt

At Daniella nu laver musik alene, og ikke sammen med 8210-pigerne, skyldes bestemt ikke, at pigerne ikke længere er veninder. Tværtimod ser de nærmest mere til hinanden nu, eftersom de går på skole sammen.
"Vi taler stadig ofte om X Factor og mindes, hvor fedt det faktisk var," fortæller Daniella Yokhana, som altså ser tilbage på deltagelsen i det populære tv-program med glæde.
"Jeg har på ingen måde fortrudt det. Det var hårdt, men også den fedeste oplevelse nogensinde," fortæller hun.

Musik som levevej

Genren for Daniellas nye ep, som i øvrigt har været under udarbejdelse i et år, er R?n?B og rap, hvoraf særligt den sidstnævnte genre ikke har alt for mange kvindelige kunstnere. Hvad drengene, og alle andre for den sags skyld, tænker om hende, er dog ikke noget, Daniella bekymrer sig om.
"For at være helt ærlig, så kunne jeg ikke være mere ligeglad! Folk kan mene, hvad de vil! Jeg laver det, jeg elsker."
Og det kunne hun naturligvis godt tænke sig at blive ved med - allerhelst som job resten af livet. Så når HF-studiet engang er slut, handler det om én ting.
"Så skal jeg bare kæmpe, kæmpe, kæmpe hårdt for musikken!"

null

Publiceret 14 February 2012 06:00

SENESTE TV