Foto: Google Street View og Mostphotos
Foto: Google Street View og Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Populær mad- og ølbar hårdt ramt af vandskade

Krofatter's Mad- & Ølbar i Guldsmedgade i Aarhus har været nødt til at aflyse denne uge på grund af en stor vandskade

En stor vandskade i nabobygningen er skyld i, at Krofatter's Mad- & Ølbar i Guldsmedegade i Aarhus denne uge er nødt til at holde lukket. Det meddeler spisestedet selv på dets Facebook-side. 

LÆS OGSÅ: Madanmeldelse: Krofatter's mad- og ølbar - en oplevelse værd

"Vi må beklage dybt og informere om, at der har været en stor vandskade i bygningen ved siden af os. Dette gør, at rørene under vores bygning skal skiftes ud i samarbejde med kommunen. Dette er vi desværre ikke selv herre over. Og derfor beklager vi dybt, at vi denne uge holder lukket, så det kan blive ordnet," lyder det blandt andet i opslaget.

Derfor har Krofatter's Mad- & Ølbar været nødt til at aflyse flere bestillinger denne uge, og det er ikke muligt at nyde en god øl med noget mad denne uge hos det populære sted. Først efter weekenden holder stedet igen åbent. 

LÆS OGSÅ: Populær Skolegade-restaurant lukker

Selvom det er nabobygningen, der har haft en vandskade, og at det dermed ikke er Krofatter's Mad- & Ølbars skyld, så lover spisestedet alligevel er give 'en kvajebajer' som et plaster på såret. 

"Ellers er der ikke andet at sige, end at vi er kede af det, men vi åbner jo igen," fortsættes det i opslaget på spisestedets Facebook-side. 

jwh

Publiceret: 13. Marts 2018 06:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt