Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politirapporten: Tyveri af cigaretter udviklede sig til et røveri

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En 32-årig mand var i går klokken 14.10 inde i en butik på Holme Byvej i Højbjerg for at købe nogle cigaretter.

Da han nåede op til kassen virkede dankort-terminalen ikke, så manden besluttede sig for at forlade butikken uden at betale for to pakker cigaretter.

Flere medarbejdere i butikken gik efter manden for at få ham til at levere cigaretterne tilbage. Ude foran butikken opstod der klammeri mellem de ansatte og den 32-årige, der slog og sparkede ud efter en af de ansatte, der blev ramt på sin ene arm.

Den 32-årige fandt herefter en uaflåst cykel, der stod i nærheden, og cyklede fra stedet. De butiksansatte fulgte efter ham, indtil politiet kom til stedet, hvor en hundepatrulje blev sendt efter manden.

Han blev kort efter anholdt ikke så langt derfra og sigtet for røveri.

dp

Døgnet i øvrigt

Trussel mod retten i Aarhus

Retten i Aarhus modtog torsdag morgen et trusselsbrev, der var sendt til flere retsbygninger i landet. Østjyllands Politi foretog, i samarbejde med de øvrige politikredse, Rigspolitiet og PET, en vurdering af truslen og vejledte retten om, hvordan de skulle forholde sig, ligesom der blev sendt patruljer til de tre retsbygninger i Aarhus. Vurderingen var, at trusselsbrevet ikke gav anledning til at evakuere bygningerne. Sagen bliver nu efterforsket med henblik på at få identificeret, hvem der har sendt brevet

Færdsel

I går kl. 07.40 skete der færdselsuheld i krydset Sognevejen/Randersvej i Spørring ved Trige. En 18-årig mandlig bilist kom kørende ad Rogenhøjvej frem mod krydset ved Randersvej og fortsatte lige over, hvor han skulle videre ad Sognevejen. Da han kørte frem i krydset overså han en 57-årig mand, der kom kørende på cykel ad Randersvej og der skete sammenstød. Cyklisten pådrog sig knoglebrud og blev kørt til behandling på skadestuen. Den 18-årig bilist blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

I går kl. 20.23 skete der færdselsuheld på Møllebakken i Viby, hvor en cyklist og en scooter-kører var kørt sammen. En 53-årig kvindelig cyklist kom kørende ad Møllebakken, da der kom to knallerter bagfra og overhalede hende. Den ene knallert ramte hende, så hun væltede, men føreren af knallerten fortsatte uden at give sig til kende. Cyklisten brækkede en finger og fik en del hudafskabninger og der skete også skade på cyklen.

Publiceret: 16. Juni 2017 13:52

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Aarhus
Seneste
Lokalavisen Aarhus
Mest læste
Lokalavisen Aarhus
112
ERROR: Macro disqus is missing!