Det er her på Marøgelhøj 5 i JA-Fabrikkens tidligere bygning, at der kommer til at ligge et Hells Angels-klubhus.
Det er her på Marøgelhøj 5 i JA-Fabrikkens tidligere bygning, at der kommer til at ligge et Hells Angels-klubhus.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politiet holder et vågent øje med Hells Angels-klubhus i Lystrup

På Marøgelhøj 5 er der ved at blive gjort klar til et Hells Angels-klubhus

Rocker-gruppen Hells Angels' Aarhus-afdeling har været husvilde siden 1. oktober 2014, da klubhuset på Bryggervej 15 i Risskov blev eksproprieret for at gøre plads til det store byggeprojekt, Risskov Brynet.

Men nu har Aarhus-HA'erne fundet i et nyt sted i kommunen at holde til, nærmere bestemt på Marøgelhøj 5 i Lystrup, hvor JA-Fabrikken tidligere lå.

Det bekræfter Østjyllands Politi.

Ingen grund til bekymring

“Jeg kan bekræfte, at Hells Angels flytter til Lystrup. Vi har fuldt fokus på det politimæssige, og jeg vil sige til Lystrup-borgerne, at de ikke skal have nogen grund til bekymring. De skal vide, at vi vil patruljere der. Og også oftere end normalt. Der er ingen tvivl om, at det er et kriminelt miljø, og vi råder folk til at vende ryggen til rockerne,” siger leder af efterforskning og organiseret kriminalitet, politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Ifølge Ekstra Bladet står Hells Angels ikke som officiel ejer af bygningen. Det er foreningen 'Aarhus in Motion', som har forbindelse til flere Hells Angels-medlemmer i Aarhus.

Ifølge Tinglysningen blev skødet underskrevet den 1. september i år, og bygningen er senest vurderet til 3.500.000 kroner, men ifølge Tinglysningen har 'Aarhus in Motion' blot betalt 1.200.000 kroner for ejendommen.

Gennemgår renovering

Bygningen gennemgår i øjeblikket en renovering, inden rockerne kan rykke ind i industrikvarteret i Lystrup.

Lokalavisen Aarhus har forsøgt at få en kommentar fra Hells Angels, hvis talsmand Thomas Gramstrup, i en mail har meddelt, at gruppen slet ikke udtaler sig om deres klubhus-adresser.

Publiceret: 15. Oktober 2015 09:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!