Dykkere var tirsdag og onsdag i vandet for at gennemsøge Åen i Aarhus, men fandt intet i sagen. (Foto: Danni Paulsen (og privatfoto fra Facebook))
Dykkere var tirsdag og onsdag i vandet for at gennemsøge Åen i Aarhus, men fandt intet i sagen. (Foto: Danni Paulsen (og privatfoto fra Facebook))
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politiet beder om hjælp: Kig efter forsvundne Nick i udhuse, kældre, cykelskure og baggårde

 

24-årige Nick Langkjær Hansen fra Horsens er stadig forsvundet - nu på sjette døgn.

Politiet leder fortsat med lys og lygte efter den unge mand, som man har sidste spor af søndag klokken 05.23, hvor han befandt sig på McDonald's på Store Torv i Aarhus. Forinden havde han opholdt sig på baren Hekkenfeldt i Skolegade, og her blev han sidst set klokken cirka 04.47. Derefter blev han set ved 05-tiden på studiebaren MeatPackers i Skolegade.

Hvad der er sket med Nick efter 05.23 vides ikke. Han havde aftalt, at han skulle overnatte hos en kammerat i Tøndergade, men dukkede aldrig op. Politiet anmoder derfor fortsat beboere om at være opmærksomme på udhuse, kældre, cykelskure og baggårde mv.

Nick Langkjær Hansen beskrives som 24 år, 180 cm. høj, normal af bygning og med mørkt, kort hår. Han har et modermærke ved højre øje. Han var iført en mørkeblå/sort skjorte, sorte jeans mrk. Just Junkies, sorte Adidas sko med hvid bund samt sort, lang vinterjakke mrk. Fat Moose.

Såfremt man har oplysninger omkring Nick Langkjær Hansen, bedes man snarest kontakte Østjyllands Politi på 114.

 

Publiceret: 03. Februar 2017 08:35
Leveret af Lokalavisen
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!