Man kan opleve masser af smukke pelse på catwalken, når Aarhus Kommune i samarbejde med Kopenhagen Fur på fredag slår dørene op til det hidtil største modeshow i byen.
Man kan opleve masser af smukke pelse på catwalken, når Aarhus Kommune i samarbejde med Kopenhagen Fur på fredag slår dørene op til det hidtil største modeshow i byen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Pels modeshow i Aarhus

Nyt samarbejde med Kopenhagen Fur skal understøtte vækst i den østjyske modebranche

Af Pia Maltesen

Der er der er overdådige pelse på podiet, når Aarhus på fredag slår dørene op til det største modeshow i byens historie. Aarhus Kommune har nemlig indgået et nyt samarbejde med Kopenhagen Fur, der skal understøtte væksten i den østjyske modebranche, og derfor bliver det også meget andet end lækre pelse, man kan opleve på catwalken. På podiet viser modellerne nemlig også række af de førende aarhusianske modebrands nye kreationer. Det gælder bl.a. Hummel, Black Lily, Shoe the Bear, Metropol, Christina Utzon og Minimum, ligesom Kopenhagen Furs nyeste pelsstyles vil blive vist på catwalken.

Borgmester Jacob Bundsgaard glæder sig over samarbejdet.

”Det er en fantastisk nyhed, at vi i samarbejde ned Kopenhagen Fur kan lancere det største modeshow nogensinde i Aarhus - lige midt i modebranchens aarhusianske epicenter. Med udspring i det kreative miljø, der allerede eksisterer omkring Balticagade, ved vi, at branchen har et kæmpe potentiale, som kan være med til at løfte hele Aarhus området. Derfor er det en kæmpe gevinst med et stort og flot modeshow til at sætte ekstra spot på mulighederne og en stor cadeau til de aarhusianske modebrands, som har banet vejen”, lyder det fra Aarhus borgmester Jacob Bundsgaard.

 

Fokus på modebranchen

Modeshowet bliver afholdt i Balticagade 3 (DOK 8000, red.) på fredag fra kl. 19 til 21.30 og støtter initiativet Headstart Fashion, som består af Aarhus Kommune og en række partnere i regi af More.Creative. Formålet er at intensivere fokus på branchen og bidrage til en realisering af modebranchens potentiale.

”Jeg glæder mig over det nye samarbejde med Aarhus Kommune, der skal skabe vækst og udvikling i den østjyske modebranche, der allerede er inde i en forrygende udvikling. Kopenhagen Fur har længe støttet Copenhagen Fashion Week, hvor vi holder åbningsshow på Københavns Rådhuset hver vinter. Men vi vil også meget gerne arbejde sammen med de indlysende talenter i Aarhusområdet,” siger direktøren for Kopenhagen Fur, Torben Nielsen.

Publiceret: 11. November 2013 13:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!