Direktør i PFA Ejendomme, Michael Bruhn og formand for Teknisk Udvalg og fungerende rådmand i Aarhus Kommune, Camilla Fabricius(S), tager første spadestik.
Direktør i PFA Ejendomme, Michael Bruhn og formand for Teknisk Udvalg og fungerende rådmand i Aarhus Kommune, Camilla Fabricius(S), tager første spadestik.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Olof Palmes Allé får stort kontorhus

Onsdag blev første spadestik taget på Olof Palmes Allé, hvor MT Højgaard skal opføre et Multiflex Office for PFA Ejendomme

30 inviterede gæster var forleden med til at markere, at byggeriet af det første Multiflex Office med 350 arbejdspladser i Aarhus nu er i gang.

Bygningen bliver på 5.400 kvadratmeter stort flerbrugerhus på Oluf Palmes Allé og kommer til at ligge placeret, så det visuelt kan ses fra Randersvej. Samtidig får letbanen stop umiddelbart uden for døren fra 2017.

Multiflex Office sikrer en fleksibel rumindretning og mulighed for løbende tilpasning til nye behov. Det gør det muligt for virksomheder at udvide eller indskrænke deres arbejdspladser løbende. Samtidig giver det flere fordele, at firmaerne kan deles om fællesarealer, kantine og mødecenter.

MT Højgaard har været med helt fra idéfasen og har derfor kunnet forestå planlægningen og udviklingen af det endelige projekt.

Spændende projekt

"Vi har været rigtig glade for samarbejdet med PFA Ejendomme og Aarhus Kommune, og det har været et spændende projekt at være med til at udvikle, og nu glæder vi os med at komme i gang med at bygge," sagde projektudviklingsdirektør i MT Højgaard Finn Mortensen.

ksa

Publiceret: 09. November 2016 06:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!