Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Aarhusiansk skole til forældre:

Børn sviner på skolen med cigaretskod og knuste flasker

Virupskolen i Hjortshøj oplever i øjeblikket, at der bliver svinet på skolens grund

Tre timer måtte ansatte på Virupskolen i Hjortshøj mandag bruge på at gøre rent efter personer, der havde svinet på skolens grund med cigaretskod og knuste flasker.

Det får skolen til at lave et opslag på Facebook, hvori forældre bliver opfordret til at tage en alvorlig snak med deres børn.

"Vil I ikke nok tale med jeres børn om, hvordan man agerer i Hjortshøj og på skolen udenfor åbningstiden. Det er ikke godt nok, at vores SFO-børn og voksne skal møde ind til det, I kan se på billederne," skriver skolen blandt and et i Facebook-opslaget, hvor der er vedhæftet flere billeder af svineriet.

Mandagens ærgerlige opdagelse er dog ikke et enkeltstående tilfælde. Ifølge skolen har problemet stået mange morgener de seneste uger.

"Derfor dette lille råb om hjælp fra jer til os, om at sikre, at vores skole er rar at være på og se på - også i ferien," fortsætter skolen i Facebook-opslaget.

jwh

Publiceret 02 July 2019 19:27

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.