Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Book en tid:

Bliv gift i Aarhus på et af verdens smukkeste skoleskibe

Der bliver mulighed for at få en helt særlig vielse, når The Tall Ships Races rammer Aarhus

Har du altid drømt om at blive viet på et romantisk skib en sommerdag i Aarhus, så er lørdag 3. august en gylden mulighed. Her er det nemlig muligt at få den drøm til at blive til virkelighed, når Aarhus Kommune foretager vielser på den norske fuldrigger Sørlandet. Den kommer til Aarhus i forbindelse med sommerens helt store begivenhed The Tall Ships Races, oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

“Jeg er glad for, at vi kan vie forelskede par i unikke omgivelser. Ægteskabet er en rejse og vi vil gerne sende parrene afsted på den bedst mulige måde. Det er derfor fantastisk, at vi nu kan give aarhusianere muligheden for at søsætte starten på deres rejse ombord på et af verdens smukkeste skoleskibe,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (RV), i pressemeddelelsen.

Sørlandet

Sørlandet Pressefoto: Aarhus Kommune

Det er muligt at blive viet på Sørlandet lørdag 3. august. Tider kan bookes her.

jwh

Publiceret 25 June 2019 11:04

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.