Det gamle lægehus i Lystrup har fået en nyt liv og nye indflyttere.

Det gamle lægehus i Lystrup har fået en nyt liv og nye indflyttere. Foto: Anders Michaelsen

Tre nye indflyttere:

Gammelt lægehus får nyt liv

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen, tømrerfirmaet SL-Byg og rådgivningsfirmaet Tecca er rykket ind på Sønderskovvej 16

Af
Anders Michaelsen

Erhverv Der er et nyt fællesskab i Lystrup. Et kontorfællesskab bestående af tømrer, ejendomsmæglere og tekniske rådgivere, som er rykket ind på matriklen ved siden af træningscentret Sports Club Lystrup. Den firkantede hvide bygning, som tidligere har været lægehus, har senest huset tatoveringsforretningen Tattoo Fashion og har ellers ligget ubeboet i et par måneder.

Det er ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen, der har åbnet ny filial i Lystrup, og som har lejet det gamle lægehus. I bygningen er der, indtil videre, kommet to yderligere naboer i form af tømrerfirmaet SL-Byg og rådgivningsfirmaet Tecca, som er flyttet med ind henover marts og april, og har dermed givet det gamle lægehus nyt liv.

"Lystrup har et enormt vækstpotentiale, og derfor har vi også åbnet butik på denne fine beliggenhed. Vi har i forvejen mange kunder i nærområdet, og har flere lokale folk i butikken, så åbning af butik i Lystrup var et naturligt valg. Her på Sønderskovvej 16, kan vi være endnu mere fleksible overfor vores kunder i nærområdet, og vi kan allerede på den korte tid, vi har været herude, mærke, at byen har taget godt imod os," siger Jonas Fløjgaard, ejendomsmægler hos John Frandsen i Lystrup.

Nyrenoverede lokaler

Christian Larsen, der er indehaver af Tecca, er én af dem, der er fulgt med ind på adressen. Firmaet laver teknisk tegning i 3D og 2D og har blandt andet stået for produktionsgrundlaget af stålkonstruktionerne til den gennemgribende renovation af Østre Gasværk, der fandt sted i løbet af 2018.

"Det er nogle fine nyrenoverede lokaler, og det er tæt på motorvejen, så det er nemt, både når kunderne skal besøge os og omvendt," siger Christian Larsen fra Tecca, der tidligere skulle køre til virksomheden i Randers.

"Vi var to ejere i Randers, men min partner i virksomheden skulle hjem og overtage sin fars firma Jydeland Maskinfabrik på Djursland, og da jeg bor i Lystrup, og de ansatte bor i lokalområdet, kunne jeg ligeså godt rykke virksomheden hertil. Det var oplagt, og der er ikke så langt til arbejde," siger Christian Larsen fra Tecca.

SL-Byg er også flyttet ind efter at have ligget på Arresøvej i Risskov.

"Vi er ved at få en del kunder ude i Lystrup, og vi flytter også herud for at blive lidt mere synlige i lokalsamfundet. Vi kan få nogle reklamer og nogle banner ud til vejen, så vi kan blive set og få nogle flere private kunder. I Risskov på Arresøvej lå vi lidt lukket inde bag industrikvarteret," siger Nick Brøgger, der er direktør i SL-Byg.dk ApS.

Publiceret 16 May 2019 06:00

SENESTE TV