Det er her på Lægårdsvej, hvor Jem & Fix, Nordre Dyrehospital og en ubemandet Uno-X tankstation holder til. I mange år var der en plastikfabrik på adressen.

Det er her på Lægårdsvej, hvor Jem & Fix, Nordre Dyrehospital og en ubemandet Uno-X tankstation holder til. I mange år var der en plastikfabrik på adressen.

Burger King i Lystrup er klar til maj

Lige nu er byggeriet af en ny Burger King på Lægårdsvej i Lystrup i fuld gang. Forventet åbningsdag bliver i maj

Af
Anders Munk Povlsen

Nybyggeri For tiden er byggemaskinerne i gang, og om maksimalt to måneder vil der kunne købes whoppere og pommes frites i en spritny Burger King på Lægårdsvej i Lystrup, hvor der i mange år stod en ruin efter en plastikfabrik.

”Det er planen, at vi kan lange de første flammegrillede burgere over disken i løbet af maj 2019,” skriver Kim Ege Møller, der er pressechef i Burger King Danmark, i en mail til Lokalavisen.

Restaurantmanager bliver Jannie Vig, der kommer fra Esbjerg. Hun har blandt andet en fortid hos konkurrenten McDonald’s. I øjeblikket er fast food-restauranten i gang med rekruttering af nye medarbejdere.

”Vi er i fuld gang med at ansætte – og vi forventer, at vi skal beskæftige cirka 20-25 medarbejdere,” oplyser Kim Ege Møller.

Den nye restaurant bliver med Burger Kings nyeste opsætning, som kæden selv kalder ’Garden Grill-stil’. Det er endnu ikke besluttet, om restauranten i Lystrup ligesom de øvrige Burger King i Aarhus kommer til at bringe mad ud til kunderne.

Åbningsdagen er endnu ikke endelig fastlagt. Det er heller ikke besluttet, hvordan åbningen bliver markeret, men noget er i støbeskeen.

”Planlægningen er ikke på plads endnu, men vi kommer selvfølgelig til at markere åbningen,” skriver Kim Ege Møller.

Det skrider hurtigt fremad med byggeriet af den nye Burger King.

Det skrider hurtigt fremad med byggeriet af den nye Burger King.

Publiceret 01 April 2019 15:07

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.