Grunden med den ubenyttede erhvervsbygning på Rundbjergvej i Tilst er sat til salg for en pris på 10 millioner kroner.

Grunden med den ubenyttede erhvervsbygning på Rundbjergvej i Tilst er sat til salg for en pris på 10 millioner kroner. Fotos: Jonas Wrede Hansen

Ejeren af stor øjebæ:

"Jeg har planer med stedet"

Advokaten Karsten Hagel, der ejer den tomme og faldefærdige bygning på Rundbjergvej i Tilst, har sat den til salg og fortæller, at der er interesse for den

Af
Jonas Wrede Hansen

Erhvervsejendom Siden december 2015 har advokat Karsten Hagel, der hører til på Sjælland og indtil for nylig var direktør i ejendomsselskabet 360 North, igennem sit selskab K/S Rundbjergvej ejet Rundbjergvej 9, hvor den tomme og delvist nedbrændte lagerbygning ligger.

Han købte grunden med bygningen af den nu lukkede Østjysk Bank, som overtog stedet, efter den tidligere ejer gik konkurs. Karsten Hagel forklarer til Lokalavisen Aarhus, at han valgte at købe grunden, da han så det som en god forretning ved enten at udvikle på den eller sælge den videre.

"Jeg har planer med stedet. Der er en proces i gang. Det er jo en forretningssag, så jeg vil ikke sige for meget, men den er sat til salg, og der er interesserede købere," fortæller Karsten Hagel.

Han oplyser, at stedet har været sat til salg i flere år igennem forskellige ejendomsmæglere, og han fortæller selv, at det har været en lang affære. I øjeblikket er det Michael Almsten fra John Frandsen Erhverv, som står for at få solgt grunden. Han fortæller ligesom Karsten Hagel, at der er stor interesse for grunden.

"Vi håber, at få den solgt meget snart," lyder det fra ejendomsmægleren til Lokalavisen Aarhus.

Har haft rotte-problemer

For Tilst-borgeren Dorrit Lauridsen har tiden med den ubenyttede og forfaldne erhvervsgrund også været en lang proces, og Karsten Hagel bliver ikke særlig overrasket, da han får at vide, hvad hun mener om den ubenyttede erhvervsbygning.

"Det er jo en brandtomt. Den skal rives ned," fortæller han og forklarer samtidig, at branden i august 2017 ikke er det eneste problem, som der har været på grunden.

"På et tidspunkt brugte folk stedet til at dumpe deres rådne grøntsager. Der havde jeg store problemer med rotter. Men det hjalp, at vi fik lukket for adgangen til grunden," fortæller Karsten Hagel, som trods den store lagerbygnings tilstand mener, at grunden er attraktiv.

"Jeg har gået og tænkt, om vi selv skulle bygge på den. Jeg gør det, som er mest fornuftigt. Nu er den sat til salg, og der er flere interesserede," fortæller den sjællandske advokat til Lokalavisen Aarhus.

Salgspris på 10 millioner

Ifølge salgsannoncen på John Frandsen Erhvervs hjemmeside skal man af med 10 millioner kroner, hvis man er interesseret i at købe den 4730 kvadratmeter store grund med den delvist nedbrændte erhvervsbygning, som har et areal på 1246 kvadratmeter. I salgsopslaget bliver det fremhævet, at er der en mængde spændende muligheder for bebyggelse på grunden, når først brandtomten er blevet revet ned.

"Nu skal der bare ryddes op på grunden, så den kan blive solgt. Forhåbentlig sker der snart noget positivt," lyder det fra Karsten Hagel.

Publiceret 23 March 2019 09:46