MASCOT DTC-løbet lørdag ved Classic Race Aarhus får Statsminister Lars Løkke Rasmussen som starter

MASCOT DTC-løbet lørdag ved Classic Race Aarhus får Statsminister Lars Løkke Rasmussen som starter Fotocollage: Henrik Rasmussen/Classic Race Aarhus og Statsministeriet

Statsminister Lars Løkke Rasmussen svinger det ternede flag ved årets Classic Race Aarhus

Lørdag den 18. maj besøger Lars Løkke Rasmussen racefestivalen rundt om Mindeparken i Aarhus

Når tiende udgave af Classic Race Aarhus i år finder sted i bededagsferien, så bliver det med besøg af landets statsminister. Lars Løkke Rasmussen bliver nemlig gæst ved løbet om lørdagen, 18. maj, hvor han blandt andet skal svinge det ternede målflag. Det oplyser Classic Race Aarhus i en pressemeddelelse.

”Vi er utroligt glade for, at Statsministeren har fundet plads i sin kalender til at aflægge Classic Race Aarhus et besøg,” siger Mike Legarth, direktør for Classic Race Aarhus, i pressemeddelelsen og fortsætter:

”Lars Løkke Rasmussen besøger Classic Race Aarhus lørdag eftermiddag. Her skal han dels uddele en donation til et projekt, som er med til at højne trafiksikkerheden for børn, dels skal han bl.a. skal overvære DTC-løbet, hvor han har sagt ja til at starte løbet og også svinge det ternede målflag.”

Jubilæumsudgaven af Classic Race Aarhus afvikles over tre dage – fredag, lørdag og søndag – i bededagsferien den 17.-19. maj. Godt 1.000 frivillige arbejder før, under og efter løbsweekenden for at afvikle arrangementet, hvor overskuddet går til at skabe bedre trafiksikkerhed for børn.

jwh

Publiceret 23 March 2019 10:53

SENESTE TV