Foto:

Foto: Kjersti Hjelmen/ Ritzau Scanpix

Verdenskendt tøjfirma flytter til Aarhus

Danske Newline, der er verdenskendt for sportstøj, flytter fra Nordjylland til Aarhus

Danske Newline har siden 1980'erne været et internationalt kendt brand. Nu er virksomheden flyttet til Aarhus, og har åbnet et nyt hovedkontor ved havnefronten med ét formål. Nemlig at øge kendskabet til deres danske rødder. Det oplyser tøjfirmaet i en pressemeddelelse.

“Aarhus har enormt meget at byde på for en virksomhed, som vores. Vi håber selvfølgelig på at kunne tiltrække nye og endnu flere talenter til vores team, som vil være med til at vækste vores globale brand. Men Aarhus er også en kendt kultur og sportsby, som passer godt til vores værdier,” fortæller Mia Foldager, Marketing Manager hos Newline, i en pressemeddelelsen om den nye flytning.

Newline har tidligere været bosat i Vodskov i Nordjylland, men håber nu, at de aarhusianske værdier og energi vil smitte af.

Målet er at ramme en bredere målgruppe, som går op i alle slags træning og som sætter pris på god kvalitet og funktionalitet. Med udsigt over Aarhus’ nyrenoverede havn har Newline fået et skud energi og nye kræfter til at forstærke deres globale træningsbrand, skriver firmaet i pressemeddelelsen.

Newline tilhører paraply-organisationen Performance Group Scandinavia, som også huser brandsene Newline HALO og Carite.

jwh

Newline

    Skabt i 1981 af tidligere Jægersoldat, Helge Petersen

    Newline står bag verdens første funktionelle løbesæt

    Fysisk og online salg i hele verden

Kilde: Newline

Publiceret 19 March 2019 11:00

SENESTE TV