Bytømreren er vokset eksplosivt under Simon Jægers ledelse. Her ses den administrerende direktør og hovedaktionær sammen med byggeleder Thomas Pedersen (til venstre).

Bytømreren er vokset eksplosivt under Simon Jægers ledelse. Her ses den administrerende direktør og hovedaktionær sammen med byggeleder Thomas Pedersen (til venstre). Pressefoto

Bytømreren: Fra 2 til 160 ansatte på 15 år

Aarhusvirksomheden Bytømreren kan fejre 15-års jubilæum med rekordomsætning og se tilbage på sin 15-årige levetid, hvor virksomheden er vokset fra to til mere end 160 ansatte

Af
Anders Munk Povlsen

Det er noget af en succeshistorie, den aarhusianske entreprenørvirksomhed Bytømreren kan se tilbage på. For 15 år siden overtog nuværende administrerende direktør Simon Jæger virksomheden, der dengang blot havde to ansatte. Siden da har virksomheden ikke set sig tilbage og blandt andet fået flere Gazelle-priser for væksten.

I 2017 udvidede virksomheden med to afdelinger i Odder og i Horsens, og man har nu over 160 ansatte.

I 2017 udvidede Bytømreren med to afdelinger i Odder og i Horsens, og man har nu over 160 ansatte. Netop de ansatte giver Simon Jæger en stor del af æren for, at virksomheden i 2018 oplevede et rekordregnskab med en vækst i omsætningen på 28 procent og et positivt resultat på bundlinjen på lige over ni millioner før skat.

"Når Bytømreren nu engang har vokset sig så stor, er det vigtigt, at man som leder viser sine ansatte tillid og dermed uddelegerer ansvaret videre ud til de ansatte. Det er af stor betydning for virksomhedens vækst og fremdrift. Man kan som leder ikke være involveret i alle beslutninger i så stor en virksomhed,” siger Simon Jæger i en pressemeddelelse fra Bytømreren.

Skal fortsat vokse

På trods af den øjeblikkelige succes stiller aarhusvirksomheden sig ikke tilfreds. 2019 har allerede budt på udvidelse af samarbejdet med flere eksisterende kunder og nye større indkomne byggesager, og Bytømreren har en klar strategi om at blive ved med at vokse og udvikle sig i en positiv retning.

Virksomheden har blandt andet fokus på at vedligeholde og udvikle en god arbejdsplads for de omkring160 medarbejdere. Fokus ligger også på at opbygge en endnu større gruppe specialister indenfor Bytømrerens tre forretningsområder: service af eksisterende byggerier, entreprise af nybyggeri samt håndtering af forsikringsskader lige fra dokumentation og skadesvurdering til udbedring af skaderne.

Bytømreren har en ambition om at være de bedste til det, man laver indenfor branchen.

Virksomheden har hovedsæde på Graham Bells Vej i det nordlige Aarhus lige overfor Ikea.

Publiceret 19 March 2019 00:00

SENESTE TV