Centerchef hos Bazar Vest, Ahmet Øcalan, vil holde øje med, om Shiffa Bar and Restaurant forbedrer tingene i restauranten.

Centerchef hos Bazar Vest, Ahmet Øcalan, vil holde øje med, om Shiffa Bar and Restaurant forbedrer tingene i restauranten. Arkivfoto.

Bazar Vest om skandaleramt restaurant:

Det er sidste chance

Centerchef hos Bazar Vest, Ahmet Øcalan, fortæller til Ekstra Bladet, at han holder øje med Shiffa Bar and Restaurant, som fredag i sidste uge blev lukket af Fødevarestyrelsen på grund af dårlig hygiejne i køkkenet

Af
Jonas Wrede Hansen

Gule belægninger og indtørrede madrester. Det var, hvad Fødevarestyrelsen fredag for en uge siden blandt andet fandt i køkkenet hos Shiffa Bar and Restaurant i Brabrand. Det kostede en bøde og en sur smiley, og da det samtidig var tredje gang i træk, at Fødevarestyrelsen konstaterede dårlig rengøring og forkert håndtering af fødevarer hos restauranten, betød det også, at den blev lukket.

Vi accepterer ikke, at én, der pisser ved siden af, ødelægger det for resten af centeret

Onsdag fik stedet dog lov til at åbne igen, da det blev afgjort, at der igen var tilstrækkeligt rent hos Shiffa Bar and Restaurant. Men på trods af afgørelsen, så skal der ske en tydelig forbedring hos restauranten, hvis den skal have lov til at forblive i Bazar Vest, hvor den har lejet sig ind. Det forklarer Centerchef hos Bazar Vest, Ahmet Øcalan, til Ekstra Bladet.

"Sådan en sag kan i princippet gå ud over alle andre herude, som ellers lever op til alle krav omkring rigtig og hygiejnisk håndtering af fødevarer. Derfor har vi også indskærpet over for Abdirahman Muhidin Roble, at vi ikke ønsker at have ham som lejer, hvis ikke han nu én gang for alle får styr på sine ting," siger Ahmet Øcalan til Ekstra Bladet.

Centerchefen gør det klart over for mediet, at han vil holde øje med, hvordan Shiffa Bar and Restaurant klarer rengøringen i fremtiden.

"Vi accepterer ikke, at én, der pisser ved siden af, ødelægger det for resten af centeret. Det går ud over vores allesammens stolthed og seriøse arbejde, og derfor vil vi også selv holde et skarpt øje med, at Shiffa Bar and Restaurant forstår alvoren," fortsætter Ahmet Øcalan til Ekstra Bladet.

Overfor TV2 Østjylland har restaurantens ejer, Abdirahman Muhidin Roble, tidligere forklaret, at hele sagen bundede i misforståelser.

"Vi har misforstået hinanden, og der er nogle kommunikations- og sprogproblemer. De (kontrollanterne, red.) skal være bedre til at forklare, hvordan jeg skal gøre og hjælpe mig. Vi kommer fra forskellige kulturer," sagde han til mediet.

Publiceret 15 March 2019 08:51

SENESTE TV