Arkivfoto

Arkivfoto

Politirapporten: Betjente fandt kniv på en ung mand i Brabrand

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport for Aarhus Kommune

En patrulje stoppede onsdag klokken 17.43 en bil med tre unge mænd på Janesvej i Brabrand. Ved visitering af mændene fandt politiet en kniv på en 18-årig mand. Han blev derfor efterfølgende anholdt og sigtet for overtrædelse af knivloven.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Døgnets øvrige hændelser

Butikstyv anholdt

Østjyllands Politi blev onsdag kl. 19.26 kaldt til et butikstyveri i en butik i Vibycenteret. Her blev en 34-årig kvinde sigtet at have stjålet varer til en værdi af i alt 214 kr. Da kvinden var påvirket og meget aggressiv, blev hun anholdt og taget med på politistationen.

Peberspray og hash konfiskeret

Tre mænd blev i går visiteret på Reginehøjvej i Aarhus Nord. I forbindelse med visitationen blev en 18-årig mand sigtet for overtrædelse af våbenloven, da han var i besiddelse af en peberspray. Samtidig blev en 20-årig mand sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, da han var i besiddelse af en mindre mængde hash.

Færdsel

Onsdag kl. 16.30 blev en 34-årig mand standset på Palle Juul Jensens Blvd. i Aarhus N. Han blev sigtet for at oplyse falsk navn til politiet og for at køre bil uden at have erhvervet kørekort.

Onsdag kl. 23.14 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Brabrand. En 25-årig mand fra Aarhus kørte op i en forankørende lastbil, der blev ført af en 33-årig mand. Der skete skader på begge biler, men der var ingen personskade ved uheldet. Den 25-årig mand blev efterfølgende sigtet for spirituskørsel, da han havde en promille over det tilladte.

Torsdag kl. 02.22 blev en 18-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Haslegårdsvej i Aarhus V.

Torsdag kl. 03.12 blev en 27-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel og for at køre over for rødt lys, da hun blev standset af en patrulje på Viborgvej i Aarhus V.

jwh

Publiceret 14 March 2019 13:32

SENESTE TV