Medie:

Ikonisk værtshus i Aarhus kan blive erstattet af nybyggeri

Ifølge Århus Stiftstidende er der planer om, at Vesterbro Torv i Aarhus får en ny og markant hjørneejendom, hvor værtshuset Hjorten i dag ligger

(OBS: Dette er en citatartikel, hvor Lokalavisen Aarhus har citeret et andet medie. Efter denne artikels udgivelse kontaktede vi selv ejeren af baren og ejendommen, og de kunne afkræfte, at Hjorten lukker, hvis man får tilladelse til byggeriet. Læs i stedet artiklen herunder)

Der er store fremtidsplaner for hjørnet af Vesterbrogade og Hjortensgade ved Vesterbro Torv, hvor det kendte Aarhus-værtshus Hjorten i dag ligger. Det skriver Århus Stiftstidende.

I Lokalavisen Aarhus' julekalender sidste år besøgte avisen Hjorten. Det kom der denne artikel ud af. Læs herunder:

Mediet kan oplyse, at ejeren, Ib Krogh Hougaard, sammen med arkitektfirmaet Årstiderne allerede har præsenteret kommunen for et nyt byggeprojekt. Planen er at nedrive hjørnebygningen på Vesterbrogade 2 og to bagbygninger. I stedet vil man opføre et stort kompleks med fire ejendomme med plads til 30 nye boliger.

Ifølge Århus Stiftstidende er der dog en reel mulighed for, at Hjorten kan blive ved med at eksistere i samme område i fremtiden. I hvert fald er det planen, at der skal ligge en café eller et værtshus sammen med det nye byggeri.

Ansøgningen om nedrivningen og det nye byggeri er under behandling i kommunens afdeling for Byggeri, oplyses det.

jwh

Publiceret 19 February 2019 07:00

SENESTE TV