Pressefoto.

CampOne Ajstrup Strand får stor pool og kæmpe legeplads

CampOne Ajstrup Strand holder åbent hus for at vise sin store renovering frem

CampOne Ajstrup Strand ved Malling har gennem det seneste år gennemgået en kæmpe forvandling. Der er indtil nu brugt over fem millioner kroner i renovering, dræning, ny stor moderne hotel-reception, kæmpe legeplads og generel pladspleje. Men det er slet ikke slut endnu. Som hovedet på sømmet bliver der således i løbet af 2019 investeret yderligere seks millioner kroner i en stor pool med tilhørende børnebassin. Det oplyser campingpladsen i en pressemeddelelse.

I lørdags blev de foreløbige renoveringer vist frem

Lørdag fra klokken 10 til 15 afholder campingpladsen åbent hus, hvor alle interesserede kan komme forbi for at se forvandlingen med egne øjne.

I 2018 havde campingpladsen en god sæson, fortalte Ajstrup Strands lejerchefpar tilbage i september måned sidste år til Lokalavisen Aarhus.

"Sommeren er gået rigtig fin. Der har været dobbelt så mange gæster på pladsen, som der har været de sidste par år, så det har været dejligt," fortalte campingpladsens lejrchefpar tilbage i september måned og fortsatte.

"Vi har mange gæster fra både Tyskland og Holland, og vi har faktisk også haft en del italienere, franskmænd og englændere. Det er især på grund af det gode vejr, at folk har sat kursen nordpå mod Danmark."

jwh

Publiceret 15 February 2019 18:01

SENESTE TV