Foto: Jeppe Rafn

Trafikanter har følt sig generet:

Tirsdag bliver chikaneanlæg fjernet

Aarhus Kommune og Østjyllands Politi har i samråd besluttet at fjerne de midlertidige chikaneanlæg ved Ceres Park

I et stykke tid er bilister på Stadion Allé og Marselisborg Grønnevej ved Ceres Park i Aarhus blevet mødt af midlertidige chikaneanlæg, der er blevet sat op som sikkerhedsmæssige foranstaltninger ved arrangementer. Men nu har Aarhus Kommune i samråd med Østjyllands Pliti valgt at nedtage chikaneanlæggene. Det sker på tirsdag, oplyser Teknik og Miljø i en pressemeddelelse.

”Vi vil gerne både sørge for, at sikkerheden er i orden og samtidigt genere borgerne mindst muligt, og det synes vi lykkes bedre uden de nuværende, midlertidige chikaneanlæg, som har virket generende for mange af de trafikanter, der færdes i området til dagligt,” siger Bünyamin Simsek, rådmand for Teknik og Miljø, i pressemeddelelsen.

De midlertidige chikaneanlæg bliver fjernet under betingelse af, der fremover bliver sat andre sikkerhedsmæssige foranstaltninger op ved arrangementer, hvor Østjyllands Politi konkret vurderer, at der behov for det, fremgår det af pressemeddelelsen.

Der er desuden en indstilling på vej til Magistraten om en anlægsbevilling på fem millioner kroner til indkøb af sikring andre steder i Aarhus C. Udover ved Ceres Park drejer det sig om sikring ved Ryesgade og Tivoli Friheden samt diverse flytbart inventar, der kan anvendes i forbindelse med arrangementer og lignende andre steder i byen, oplyses det i pressemeddelelsen.

jwh

Publiceret 11 February 2019 15:07

SENESTE TV