Modelfoto: Mostphotos

Kvickly i Veri Centret modtager handicappris

Kvickly i Veri Centret modtager årets handicappris af Aarhus Kommune

Aarhus Kommune har i dag for ottende gang uddelt handicapprisen, der gives til en eller flere personer, en forening eller en arbejdsplads, som har ydet en særlig indsats for at styrke, at mennesker med handicap kan deltage i samfundslivet som alle andre. Årets vinder af prisen blev Kvickly i Veri Centret, oplyser Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.

Indstillingen af Kvickly blev begrundet med, at: ”Kvickly gør en ekstraordinær indsats ved at ansætte personer med handicap. De gør noget, som mange ikke gør, nemlig at give mennesker med handicap en chance på arbejdsmarkedet. Det er prisværdigt og beundringsværdigt," fremgår det af pressemeddelelsen.

Med prisen vil Aarhus Kommune gerne anerkende Kvickly i Veri Centret, som i øjeblikket har 16 personer ansat på særlige vilkår og dermed er med til at tage socialt ansvar og skabe en god og rummelig arbejdsplads til gavn for alle sine ansatte.

Årets vinder af Aarhus Kommunes Handicappris blev Kvickly i Veri Centret. Her varehuschef Dennis Ø.K. Andersen (t.v.) og Palle Klejs Madsen, der er døv og ansat i bageriet.

Årets vinder af Aarhus Kommunes Handicappris blev Kvickly i Veri Centret. Her varehuschef Dennis Ø.K. Andersen (t.v.) og Palle Klejs Madsen, der er døv og ansat i bageriet. Foto: Per Ryolf, Aarhus Kommune

Forud for uddelingen har et panel bestående af repræsentanter fra Danske Handicaporganisationer (DH), kulturlivet samt formand og næstformand for Handicaprådet nomineret tre kandidater – og udpeget en vinder.

De to øvrige nominerede var: Huset Venture, Viby, og Camilla Dayyani, Korleder for Lungekoret

Aarhus Kommunes Handicappris består af en pengepræmie på 5.000 kr. og et diplom.

jwh

Publiceret 21 January 2019 15:19