Thomas Klintø Laursen tilbyder personlig træning i det nye træningscenter på Augustenborggade 2. Pressefoto

Thomas Klintø Laursen tilbyder personlig træning i det nye træningscenter på Augustenborggade 2. Pressefoto

Nyt træningscenter flyttet ind i Vandtårnet

Al træning er med personlig træner i 'Sund og Stærk' på Augustenborggade

sundhed Cand. Scient. i Idræt fra Aarhus Universitet Thomas Klintø Laursen har åbnet et nyt træningscenter på Augustenborggade 2, den ottekantede bygning kendt som 'Vandtårnet' ved broen over jernbanen.

Her tilbyder han personlig træning, både til folk, der gerne vil i gang med at træne og til folk, der allerede træner men gerne vil forbedre træningen.

"Jeg har flyttet centeret fra Odder til Aarhus hen over jul og nytår og er derfor ved at opbygge en kundekreds her i Aarhus. I Odder hjalp var det især kvinder over 50, der henvendte sig til mig for at lære at styrketræne, fordi de kunne mærke, at de med tiden var blevet svagere og svagere, og at deres krop trængte til at blive styrket," fortæller Thomas Klintø Laursen i en pressemeddelelse.

Centeret adskiller sig fra andre fitnesscentre ved, at al træning foregår med en personlig træner. Der er altså ingen, der træner på egen hånd i centeret.

Det er især folk, der ikke har så meget træningserfaring, jeg synes det er spændende at arbejde med, fordi jeg kan gøre en stor forskel for dem både styrkemæssigt og i forhold til deres livskvalitet," siger Thomas Klintø Laursen.

jesl

Publiceret 17 January 2019 15:00