Lotte Skovgård.

Lotte Skovgård.

Ny chef skal opbygge ny enhed på Aarhus Tech

Lotte Skovgaard har en fortid i forsikringsbranchen og bliver nu studieadministrativ chef for Aarhus Techs erhvervsdivision

Onsdag 2. januar begyndte et nyt kapitel i Lotte Skovgaards liv, da hun tog hul på sit nye job som studieadministrativ chef for Aaarhus Techs erhvervsdivision. Og når man kan tale om et nyt kapitel - og ikke bare en ny side – skyldes det, at hendes hidtidige karriere har ligget i en helt anden branche, nemlig forsikringsbranchen.

Her arbejdede hun fem år som salgschef i Gjensidige, og før det syv år i et tilsvarende job i Tryg. Oprindeligt er hun uddannet finansassistent.

Nu venter opgaven med at tilrettelægge arbejdet i en ny enhed, som følger i kølvandet på en større omstrukturering hos Aarhus Tech, der har 555 medarbejdere og 3.600 årselever. Aarhus Tech har beliggenhed i Halmstadgade 6 i Aarhus Nord, og her udbydes der uddannelser og kurser, som de uddannelsessøgende og erhvervslivet i Østjylland har behov for.

"Jeg skal forankre det organisatoriske setup, som er gennemført. Jeg skal ikke ind og lave tingene om med det samme. Jeg skal vise interesse, nysgerrighed og empati. Og jeg er ydmyg over for opgaven," siger Lotte Skovgaard, der privat bor i Åbyhøj sammen med sin mand Morten og to sønner på 13 og 9½ år.

Lotte Skovgaard er optimistisk og glæder sig til det kommende arbejde i den nye enhed.

"Medarbejderne skal kunne læne sig op ad mig i den proces, vi går ind i nu. Jeg er sikker på, at det her kan lade sig gøre," fastslår den nye studieadministrative chef.

ksa

Publiceret 17 January 2019 07:00