NorthSide's talsmand John Fogde (med mikrofon) modtager prisen for Europas Bedste Mellemstore Festival 2018.

NorthSide's talsmand John Fogde (med mikrofon) modtager prisen for Europas Bedste Mellemstore Festival 2018. Foto: Jesper Mardahl

And the winner is...: Aarhus har Europas bedste mellemstore musikfestival

Northside modtog den prestigefyldte pris Best Medium-Sized Festival til European Festival Awards

"Jeg fik et kæmpe chok, da der blev sagt 'And the winner is... NorthSide' fra scenen. Jeg havde overhovedet ikke regnet med, at vi ville vinde, så jeg havde ikke forberedt en tale eller noget som helst. Der var 10 nominerede i vores kategori inklusive et par stykker, som jeg selv beundrer virkelig meget. Så det var virkelig stort at kunne gå på scenen og modtage prisen på vegne af mine kolleger i Down The Drain Group og alle andre, der har været med til at gøre NorthSide 2018 til den bedste udgave af festivalen nogensinde. Det betyder virkelig meget, at det arbejde, vi har gjort for at give vores gæster i Ådalen en fantastisk oplevelse, har skabt så mange ringe i vandet, at vi kunne gå fra European Festival Awards med en virkelig vigtig pris."

Sådan lyder det fra talsmand John Fogde i en pressemeddelelse fra den aarhusianske musikfestival NorthSide. Festivalen modtog onsdag aften den prestigefyldte pris Best Medium-Sized Festival for at have lavet den bedste mellemstore musikfestival i Europa i 2018.

NorthSide modtog prisen i den hollandske by Groningen, hvor den europæiske musikbranche mødes i tusindtal til Eurosonic/Noorderslag for at deltage i workshops, seminarer og se de bedste nye europæiske bands. Og altså uddele priser til de bedste festivaler ved arrangementet European Festival Awards.

NorthSide har tidligere været nomineret til Best Medium-Sized Festival, men det er første gang, at den aarhusianske musikfestival løber med hæderen.

jr

Publiceret 17 January 2019 07:49