Ansvarshavende chefredaktør på Lokalavisen Aarhus og Århus Onsdag, Claus Krogh (til venstre) og direktør for Aarhus City Forening Claus Bech (til højre).

Ansvarshavende chefredaktør på Lokalavisen Aarhus og Århus Onsdag, Claus Krogh (til venstre) og direktør for Aarhus City Forening Claus Bech (til højre).

Århus Onsdag og Lokalavisen Aarhus i tæt samarbejde med Aarhus City Forening

For første gang nogensinde har Aarhus City Forening lavet en aftale med Lokalavisen Aarhus og Århus Onsdag

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

samarbejde Det er med stolthed, at Lokalavisen Aarhus og Århus Onsdag har indgået en aftale med Aarhus City Forening. Det er nemlig første gang, det sker.

Aarhus City Forening repræsenterer langt størstedelen af byens handelsliv. Foreningens medlemmer spænder over banker, biografer, restauranter og langt hovedparten af byens mange detailbutikker. Det er med andre ord en forening, som er med til at binde Aarhus sammen.

Det samme er Lokalavisen Aarhus og Århus Onsdag, der med 158.000 læsere af de fem aviser hver uge, når en stor del af den aarhusianske befolkning.

Vi bruger udelukkende vores skrivekræfter på at fortælle om det liv, der leves lige udenfor læsernes hoveddør, samtidig med at vi inspirere dem til, hvad der sker på den aarhusianske kulturscene.

"Alt det har vi knoklet med i mange år – og det er derfor herligt, at vi nu kan høste frugterne af det hårde slid og kaldes os for Aarhus City Forenings mediepartner. Vi ser frem til et gensidigt og frugtbart samarbejde i 2019, og vi glæder os til at dække de mange arrangementer, som Aarhus City Forening er enten arrangør eller medarrangør af. Det er nemlig også noget af det, der er med til at binde Aarhus sammen," siger ansvarshavende chefredaktør på Lokalavisen Aarhus og Århus Onsdag, Claus Krogh.

Publiceret 16 January 2019 14:01