Forsvundne Steffens familie:

"Vi har haft det skrækkeligt"

Steffen Dam Jensen har været forsvundet siden 1. december. Hans familie, venner og frivillige leder stadigvæk og holder fast i håbet om at finde ham

Af
Jonas Wrede Hansen

Det er nu seks uger siden, at 27-årige Steffen Dam Jensen forsvandt efter en julefrokost ved Åboulevarden i Aarhus. Siden har hans familie, venner og frivillige flere gange forsøgt at finde ham, og på lørdag afholder Missing People endnu en stor eftersøgning i Aarhus.

(Artiklen fortsætter under opslaget)

Over for TV2 Østjylland fortæller Steffen Dam Jensens far og stedmor, at de siden, han forsvandt, har ledt efter ham tre til fire gange om ugen. Det har endnu ikke ført dem nærmere en afklaring, og de har derfor gennemlevet et vaskeægte mareridt de seneste seks uger.

"Vi har haft det skrækkeligt. Helt forfærdeligt. Vi har ikke haft noget liv. Det har stået fuldstændig på standby. Hvis vi har haft lidt overskud, er vi kørt herind, og så er vi kørt hjem igen og har barrikaderet os bag nedrullede gardiner," siger Steffen Dam Jensens far, Rene Dam Jensen, til mediet.

Frygter, at han er faldet i vandet

Både Rene Dam Jensen og stedmoderen, Birgitte Dam Christensen, har en teori om, at den 27-årige Steffen Dam Jensen er faldet i vandet.

"De (politiet) siger jo, at de går ned og tisser i vandet, og det, synes vi, var mærkeligt, fordi han er ikke en vandhund, og han er heller ikke glad for mørke, men det er jo deres teori, og det er nok rigtigt. Jeg bilder mig ind, at han er gledet og har slået sig og så er røget i vandet", siger Birgitte Dam Christensen til TV2 Østjylland og tilføjer:

(Artikel fortsætter under billedet)

Politiet har tidligere stået bag større eftersøgninger efter Steffen Dam Jensen.

Politiet har tidligere stået bag større eftersøgninger efter Steffen Dam Jensen. Arkivfoto: Øxenholt Foto

"Han har tabt sin lighter eller cigaret og har bukket sig eller noget, og så er han skvattet i eller har slået sit hoved."

Politiet oplyser også, at det er dets teori, at Steffen Dam Jensen ved et uheld er faldet i vandet. De sidste billeder af den forsvundne Steffen Dam Jensen er taget ved 7-Eleven på Nørreport omkring klokken 1.30, og et vidne har ifølge politiet set ham foran Navitas.

"Vi vil fortsat gerne høre fra vidner. Er der nogen, der har set noget til ham eller kan bringe noget nyt omkring hans færden, så hører vi rigtig gerne fra vidner på politiets telefonnummer 114. Ellers har vi en aftale med brandvæsnet om, at de fortsat dykker i havnen," siger efterforskningsleder Morten Bang Rasmussen til TV2 Østjylland.

EFTERLYSNING

    Steffen Dam Jensen er cirka 195 cm høj og kraftigt bygget. Da han forsvandt, havde han en hvid t-shirt på, lyseblå jeans, sort hættetrøje, sort uldjakke og gråbrune sko.

    Han er sidst set ved 7-Eleven på Nørreport omkring klokken 1.30, men derefter er det uklart, hvor han er gået hen

    Har man oplysninger i sagen, bedes man kontakte politiet på 114

Publiceret 10 January 2019 07:10

SENESTE TV