Modelfoto: Midttrafik

Midttrafik hæver priserne:

Få overblikket her

Fra 20. januar er der nye priser på enkeltbilletter og pendlerkort hos Midttrafik

Er man hyppig bruger af bus i Aarhus, skal man fra 20. januar være opmærksom på, at priserne er ændret. Det oplyser Midttrafik i en pressemeddelelse.

Hvis man bruger rejsekort eller klippekort i Midttrafik app, kan man fortsætte til samme pris, men for enkeltbilletter stiger prisen og det samme med prisen for pendlerkort.

Prisen på enkeltbilletter i Midttrafik stiger med to kroner fra 20. januar. Ændringen betyder, at en to-zoners enkeltbillet til voksne stiger fra 20 kroner til 22 kroner. Prisen for to zoners enkeltbilletter har været uændret siden 2011, fremgår det af pressemeddelelsen.

"Kunder, der rejser på enkeltbilletter i dag, skal overveje at skifte til enten rejsekort eller et klippekort i Midttrafik app. På den måde undgår man at turen med bus eller letbane bliver dyrere. Prisen for rejser med rejsekort og klippekort i Midttrafik app stiger nemlig ikke. Herudover får man rabat allerede fra første tur, hvis man skifter sin enkeltbillet ud med en anden billettype. Fx koster et to zoners klippekort i Midttrafik app 170 kr. for voksne, hvilket svarer til 17 kr. pr. rejse," skriver Midttrafik på sin hjemmeside.

Prisen for pendlerkort stiger med 1 og 2 procent. Et 2 zoners pendlerkort til 30 dage stiger dermed fra 375 kroner til 380 kroner.

"Den gennemsnitlige prisstigning er på 2 procent som følge af den almindelige prisudvikling," står der i pressemeddelelsen.

De nye priser kan ses på midttrafik.dk/priser

jwh

Publiceret 09 January 2019 10:34

SENESTE TV