AGF Fanclub Aarhus' formand David Møballe Knudsen byder velkommen til Alexander Munksgaard med blomster til årets første træning på Fredensvang. Han får trøje nummer 13 og har skrevet en fem-årig kontrakt.

AGF Fanclub Aarhus' formand David Møballe Knudsen byder velkommen til Alexander Munksgaard med blomster til årets første træning på Fredensvang. Han får trøje nummer 13 og har skrevet en fem-årig kontrakt.

Tilfreds fanklub-formand om spiller-tilgang:

"Defensivt ser det godt ud, men..."

David Møballe Knudsen kalder AGF's aktivitet i transfervinduets start for meget tilfredsstillende

Af
Kim Skovrup Andersen

Traditionen tro blev der uddelt blomster fra AGF Fanclub Aarhus til nye spillere på Fredensvang. Til årets første træning havde fanklubformand David Møballe Knudsen derfor hele tre buketter med til henholdsvis Alexander Munksgaard, Frederik Tingager og målmanden Kamil Grabara, som alle havde første arbejdsdag på Fredensvang mandag 7. januar.

Og David Møballe Knudsen havde kun lovord tilovers for de tre defensive forstærkninger til AGF's trup.

Polske Kamil Grabara fik også blomster af fanklub-formanden.

Polske Kamil Grabara fik også blomster af fanklub-formanden.

"Det er meget tilfredsstillende med de tre nye spillere, som styrker vores defensiv," lyder det fra fanklubformanden og siger følgende om den polske lejesvend, 20-årige Kamil Grabara:

"I og med, at man kun havde tilknyttet Roman Mysak i seks måneder, så tænker jeg, at det var naturligt, at der skulle en ny målmand ind i truppen. 'T.K' er ung og upcoming, men man mangler måske lige en keeper mere udover Whalley."

Nu bliver 'Dino' presset

21-årige Alexander Munksgaard bliver også hilst hjerteligt velkommen:

"På højre back-pladsen har 'Dino' været fast mand længe, og der har ikke været den mest oplagte spiller til at presse ham i hverdagen, så det er godt med en ny højre back i form af Munksgaard. Jeg kan godt huske, han var udlejet fra FC Midtjylland til Lyngby for et par år siden, hvor David Nielsen så lærte ham at kende," forklarer David Møballe Knudsen.

Om 25-årige Frederik Tingager siger fanklubformanden:

"Tingager kender jeg fra hans OB-tid af navn, men det er ikke sådan en spiller, jeg har fulgt. Han har scoret mod os et par gange i OB-trøjen og er meget høj og fysisk stærk og giver endnu mere konkurrence til midterforsvaret. Vi har jo i forvejen tre, som regner med at spille. Nu har vi fire. Og det giver god mening, når nu tre midterforsvarere har kontraktudløb til sommer. Det er nok en indikation af, at Tingager ikke er købt ind for at sidde på bænken."

"Vi mangler en angriber"

Transfervinduet lukker 31. januar og i lighed med en del andre AGF-tilhængere sukker fanklub-formanden også efter en angriber med mål i støvlerne.

"Der var nok ikke mange, der kendte Ryan Mmaee, da han kom, og han har jo overhovedet ikke spillet fuld tid. Jeg er ikke klar over, hvor meget han har været skadet, men han har i hvert fald ikke scoret de mål, som folk havde håbet på. Vi har stadig Bundu, som i perioder har vist, at han har et kæmpe talent, men han har heller ikke slået til. Min fornemmelse er, at der rigtig mange AGF-fans, der har givet udtryk for, at AGF mangler en angriber. Det er jeg enig i. Men transfervinduet er nærmest lige åbnet, så der kan nå at ske noget endnu," siger David Mølballe Knudsen, som kalder sæsonpremieren mod Esbjerg fB for en meget vigtig kamp.

"Hvis vi vinder kampen mod Esbjerg, så er alt åbent igen, og top 6 er realistisk og inden for rækkevidde igen. Esbjerg fB er en direkte modstander til top 6-slutspillet. Resten af programmet ser fornuftigt ud med FC Midtjylland som den sværeste modstander," fastslår fanklub-formanden.

AGF's opstartsprogram

AGF's opstartsprogram ser således ud:

Træningskampe:

    15. januar hjemme mod OB

    19. januar ude mod FC Nordsjælland

    23. januar ude mod Brabrand.

    26. januar skal truppen til Portugal, hvor holdet skal møde tjekkiske FK Jablonec 28. januar, engelske Brentford FC B/U23-hold 1. februar samt norske Rosenborg 4. februar.

AGF-truppen vender hjem til Aarhus 5. februar, og tre dage efter skal holdet møde Esbjerg fB i årets første turneringskamp på Ceres Park klokken 19.

Publiceret 08 January 2019 15:30

SENESTE TV