Det var på denne pyramide, at Andreas Hvid klatrede op på toppen sammen med en kvinde for at få taget et sexbillede.

Det var på denne pyramide, at Andreas Hvid klatrede op på toppen sammen med en kvinde for at få taget et sexbillede. Foto: Mostphotos

Tog nøgenbillede på pyramide:

Kamelejer og kvinde anholdt for at hjælpe aarhusianer med transporten

En kamelejer og en kvinde er blevet anholdt for at have hjulpet en aarhusianer til at bestige en pyramide i Egypten, hvor han efterfølgende tog et nøgenbillede sammen med en kvinde

23-årige Andreas Hvid fra Aarhus er ikke en særlig populær herre i Egypten, efter han i sidste uge offentliggjorde en video af, hvordan han sammen med en kvinde har besteget Keopspyramiden for at få taget et nøgenbillede på toppen af pyramiden. Nu er det så kommet frem, at en kamelejer og en kvinde er blevet anholdt i Egypten for at have hjulpet aarhusianeren med projektet.

Det skriver Ritzau ifølge Ekstra Bladet.

Den anholdte kvinde satte ifølge nyhedsbureauet Andreas Hvid og hans veninde i kontakt med kamelejeren, som på ulovlig vis fragtede dem til pyramiden for knap 1500 kroner.

Kamelejeren og kvinden har tilstået og afventer en retssag i Egypten, skriver Ritzau ifølge Ekstra Bladet.

Andreas Hvid og hans veninde er derimod endnu ikke sigtet i sagen. De befinder sig nemlig ikke længere i Egypten, og Andreas Hvid har på ingen måde tænkt sig at rejse tilbage til landet.

"Jeg vil holde mig ude af Egypten fremover, da jeg sandsynligvis risikerer at blive dømt, hvis jeg tager tilbage," har Andreas Hvid sagt til Ekstra Bladet.

TV2 skriver dog, at sagen er blevet overdraget til den egyptiske anklagemyndighed, men det er uvist hvilken straf, de Andreas Hvid og hans veninde risikerer.

Den aarhusianske provokatør blev kendt i Aarhus for nogle år siden, da han skaffede sig ulovligt adgang til forskellige bygninger i Aarhus for at tage billeder, som han offentliggjorde på sin Facebook-side.

jwh

Publiceret 14 December 2018 18:18

SENESTE TV