Temafoto.

Temafoto.

Nyt uheld med letbanen standsede trafikken: Bilist kørte ind i letbane-tog

Torsdag eftermiddag var letbanen involveret i et uheld med en bil

Uheld Letbanen måtte torsdag eftermiddag i sidste uge indstille trafiikken mellem Aarhus H. og Lisbjergskolen på grund af et uheld. Det oplyste Midttrafik på sin hjemmeside.

Østjyllands Politis skrev fredag i dønrapporten, at et letbane-tog i krydset Randersvej/Nehrus Allé i det nordlige Aarhus klokken 14.31 var stødt sammen med en bil.

En 48-årig mandlig bilist foretog en U-vending og blev ramt af letbanen. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet. Bilisten blev sigtet for at have foretaget en ulovlig U-vending. Ifølge politiet kom ingen personer til skade ved uheldet.

Uheldet skete blot fire dage efter, at letbanen også måtte indstille trafikken på grund af et uheld i det nordlige Aarhus. Det var søndag 9. december, hvor en person blev ramt af et letbane-tog i krydset Randersvej og Stockholmsgade. Efterfølgende viste det sig, at manden selv var skyld i uheldet, da han overhørte letbanens horn, fordi han formentlig var påvirket af alkohol eller stoffer. Det skrev Østjyllands Politi i mandagens døgnrapport.

Ved uheldet i torsdags kørte letbanen først uden forsinkelser omkring klokken 17.

jwh

Publiceret 13 December 2018 15:26

SENESTE TV