Elever fra faget Iværksætterunge på Bakkegårdsskolen holdt oplæg for forsamlingen.

Elever fra faget Iværksætterunge på Bakkegårdsskolen holdt oplæg for forsamlingen.

Mere liv i Trige:

Hvad skal byens nye grønne plads hedde?

Idémøde gav udviklingsgruppe, som skal arbejde videre med nyt samlingspunkt i Trige

Af
Kim Skovrup Andersen

Tirsdag 27. november blev der holdt idémøde for alle beboere i Trige i 'Tårnet' på Lokalcenter Bjørnshøj.

"Der dukkede 35 nysgerrige personer op. Mødet handlede om, hvordan vi kan skabe mere liv og flere aktiviteter til glæde for fællesskabet og på tværs af generationer på et grønt område i Trige," fortæller tovholder Sara Kruse Cox.

På mødet blev der også skrevet nogle forslag ned til et navn på den grønne plads over for Dagli’ Brugsen, og i løbet af vinteren vil man kunne deltage i en afstemning om det endelige navn.

"Mødet var arrangeret af Lokalcenterets frivilligkonsulent, Helhedsplanen Trigeparken og Samskab Aarhus. Desuden holdt elever fra faget Iværksætterunge på Bakkegårdsskolen et flot oplæg for forsamlingen. Seks af de fremmødte ønskede at nedsætte sig i en udviklingsgruppe, som nu går i gang med at arbejde videre med de mange skønne idéer og vigtige opmærksomhedspunkter, der blev frembragt under mødet," siger Sara Kruse Cox.

Tovholderen oplyser, at hvis man har lyst til at blande sig i arbejdet eller har en sag, som man brænder for og som man kan se for sig udvikle sig sammen med andre i Trige, så må man meget gerne skrive en mail til samskab@aarhus.dk.

Publiceret 05 December 2018 10:00

SENESTE TV