Michael og Mitzi Spottag har hidtil drevet Langenæs Bageriet. De fortsætter begge i ledende stillinger under Lagkagehuset. Pressefoto

Michael og Mitzi Spottag har hidtil drevet Langenæs Bageriet. De fortsætter begge i ledende stillinger under Lagkagehuset. Pressefoto

Slut med Langenæs Bageriet:

Onsdag skifter seks bagerier navn

Navnet er nyt, men bagværket af det samme. Onsdag bliver Aarhus-bageriets sammensmeltning med bager-kæde officiel

Det velkendte navn Langenæs Bageriet er 21. november en saga blot. Bageri-kædens seks butikker skifter officielt navn til Lagkagehuset.

På facaden vil det ligne en markant ændring, men går man ind gennem døren til bagerierne, vil kunderne stadig møde både velkendte ansigter og en række af Langenæs Bageriets mest populære brød og kager, fastslår bageriet i en pressemeddelelse.

Langenæs Bageriet har siden 1984 været i hænderne på Spottag-familien, men gennem det meste af 2018 har folkene bag Langenæs Bageriet og Lagkagehuset drøftet muligheden for et samarbejde. I juni blev sammensmeltningen virkelighed og 21. november bliver den synlig for både gæster og forbipasserende.

Vi glæder os til en festlig onsdag med masser af smagsprøver, gode tilbud og chokolade-verdensmesteren med chokoladen i det ydre rum

”Det glæder mig, at Michael og Mitzi, som på særdeles kompetent vis har drevet bagerierne i en lille menneskealder, fortsat bliver en del af den videre fortælling. Passionen for bagværk af høj kvalitet lyser ud af dem, og den passion er deres dygtige medarbejdere i bagerierne tydeligvis blevet smittet med,” siger John Tønnes, direktør i Lagkagehuset, som ikke vil pille ved favoritterne.

Fra 21. november omdøbes alle Langenæs Bageriet-butikker til Lagkagehuset. Pressefoto

Fra 21. november omdøbes alle Langenæs Bageriet-butikker til Lagkagehuset. Pressefoto

Det gælder især Studenterbrødet, der er blevet små-legendarisk i Aarhus, og AROS-rugbrødet som har tæt på samme status. Det brød vil man ikke blot kunne købe i Aarhus, men i alle Lagkagehusets bagerier i hele landet sammen med favoritterne fra Lagkagehuset.

”De seneste måneder har jeg på tætteste hold oplevet den respekt, vores nye kolleger fra Lagkagehuset har for vores produkter, medarbejdere og vores gæster gennem mange år. Vi tager nu hul på et nyt kapitel, og jeg er sikker på, vi går en spændende og produktiv tid i møde i Lagkagehuset, som gæsterne kan glæde sig til,” siger Michael Spottag.

På dagen for navneskifte vil kunder fra morgenstunden blive budt på smagsprøver og en sød overraskelse samt en kop valgfri kaffe.

På Langenæs Allé kan man møde Michael og Mitzi Spottag, der igennem årtier har drevet forretningen, og som fortsætter i ledende stillinger.

Langenæs Bageriet har i alt seks bagerier i Risskov, Højbjerg, Thorvaldsensgade, Langenæs, Horsens og Vejle.

dp

Publiceret 15 November 2018 00:00

SENESTE TV