Her er bestyrelsen for Trøjborg Fællesråd. Formanden Malene Stornes står som nummer seks fra venstre mod højre.

Her er bestyrelsen for Trøjborg Fællesråd. Formanden Malene Stornes står som nummer seks fra venstre mod højre.

30-årig kvinde i spidsen for nyt fællesråd på Trøjborg

Til den stiftende generalforsamling på Huset Trøjborg blev syv valgt til Trøjborg Fællesråds bestyrelse. Malene Stornes er formand

Af
Kim Skovrup Andersen

30-årige Malene Stornes er netop blevet valgt som formand for Trøjborgs nye fællesråd. Det skete til den stiftende generalforsamling på Huset Trøjborg i søndags.

Hun er uddannet eventkoordinator og har boet på Trøjborg i de seneste otte år.

"Jeg har fulgt med i snakken om dannelsen af fællesrådet og tænkte, at dér ville jeg da gerne være med. Jeg vil gerne være med til at sørge for, at vores bydel kan blive mere samlet. Jeg ved, at der sker rigtig mange ting heroppe, og her tror jeg, at fællesrådet kan være et talerør for mange af de her ting," siger Malene Stornes.

Flere arbejdsgrupper

I første omgang er der etableret forskellige arbejdsgrupper.

Foto: Thorbjørn Wangen

Foto: Thorbjørn Wangen

"Det, der bliver vores udfordring i arbejdet, er, at der er så mange ting at tage fat på. Der bor rigtig mange forskellige mennesker med forskellige ønsker om, hvad man vil have ud af de forskellige områder. Men foreløbig kigger vi på trafik, et renere og pænere Trøjborg og noget, som hedder 'Nye Venner'," fortæller den nye formand for Trøjborg Fællesråd.

Flere fællesskaber skal være med til at løfte de mange opgaver, som borgere, institutioner og foreninger har henvendt sig omkring til tidligere workshops i et projekt, som hedder 'Sammen om Trøjborg'.

"Vi har allerede fået rigtig mange input, og i første omgang skal vi i gang med en ny helhedsplan, hvor emner som byens torve og grønne områder er i spil. Der håber vi, at vi med et fællesråd får et konstruktivt samarbejde med kommunen," siger Malene Stornes.

Trøjborg Fællesråd skal mødes igen til december og arbejde videre med den mange planer for bydelen i det nordlige Aarhus.

Hvis man vil være medlem af fællesrådet kan man skrive til trojborg8200@gmail.com.

Du kan læse mere om Trøjborg Fællesråd her

Publiceret 13 November 2018 20:30

SENESTE TV