En bilist tog torsdag et billede af, at bommene ikke gik ned, selvom signallysene blinkede.

En bilist tog torsdag et billede af, at bommene ikke gik ned, selvom signallysene blinkede. Privatfoto.

Skyld i trafikkaos:

Fugt gav problemer med letbanens bom-anlæg

Flere bilister har de seneste dage oplevet problemer ved en letbane-overgang i Mårslet. Aarhus Letbane oplyser, at fejlen er rettet

Af
Jonas Wrede Hansen

En fejl på et bomanlæg gav torsdag eftermiddag store problemer for trafikken ved en letbane-overgang i Mårslet. Det gjorde en bilist Lokalavisen Aarhus opmærksom på. Ifølge vedkommende var der både problemer med, at signallyset ved overgangen blinkede, uden der kom et letbane-tog, og senere var der problemer med, at bommene var nede, selvom letbanen ikke kom.

Problemerne skabte tilsyneladende et mindre trafikkaos i myldretrafikken torsdag eftermiddag, hvor der holdt omkring ti biler på hver side af letbane-overgangen, da bommene ikke gik op, selvom letbane-toget var kørt forbi.

Jens Velling, pressechef hos Aarhus Letbane, oplyser, at det er rigtigt, at der har været problemer ved tog-overgangen i Mårslet. Han har dog kun hørt, at der har været problemer med, at bommene ikke gik op, og altså ikke at lysene blinkede, uden bommene gik ned.

"Der har været et tilfælde med fugt i en kontakt i bomanlæggene, men det er blevet ordnet igen. Hvis der er en fejl, så får vi besked med det samme, og så kontakter vi Aarsleff Rail, som sender en mand ud til stedet," forklarer Jens Velling fra Aarhus Letbane.

Publiceret 09 November 2018 12:12

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.