Privatfoto

Bitre AGF-fans?

Ukendte personer forvandlede Randersvej til Rend Osvej

Efter AGF's nederlag til Randers blev et vejskilt i det nordlige Aarhus ændret fra 'Randersvej' til 'Rend osvej'

Af
Jonas Wrede Hansen

Opmærksomme bilister spærrede nok øjnene en ekstra gang op tirsdag ved lyskrydset i det nordlige Aarhus, der forbinder Randersvej med Skejbygårdsvej og Brendstrupgårdsvej. For i krydset var skriften på det ene skilt blevet ændret af ukendte gerningsmænd fra 'Randersvej' til 'Rend Osvej'.

Selvom den lille ændring nok godt kunne få smilene frem hos et par forbikørende, så betød den selvfølgelig også, at Teknik og Miljø i Aarhus Kommune pludselig fik lidt ekstra arbejde med at få rettet op på vejforvirringen.

"Sådan noget skal ændres. Der er nogle lovpligtige ting, der skal overholdes, og det er jo misvisende, når der står noget forkert på et vejskilt. Det er nødvendigt at have korrekt skiltning," fortalte Thomas Skov, ingeniør i afdelingen Drift og Anlæg under Teknik og Miljø i Aarhus Kommune, til Lokalavisen Aarhus, da avisen gjorde kommunen opmærksom på drengestregerne.

På trods af det irriterende i ændringen af vejskiltet, kunne ingeniøren godt smile lidt af den mulige årsag, der fik gerningsmændene til at finde på det kreative navn.

"Det er jo nok nogle AGF-fans, der er lidt bitre, som står bag det," tilføjede Thomas Skov grinende med en henvisning til AGF's nederlag i søndags mod lige netop Randers i Superligaen.

Skatteborgernes penge

Ændringer af kommunens vejskilte er dog på ingen måde noget, som Thomas Skov fra Teknik og Miljø opfordrer borgerne til at få som en sjov lille hobby. For udover, at det giver Teknik og Miljø unødvendigt ekstra arbejde, så er det skatteborgernes penge, der bliver brugt, hvis der skal købes nye skilte.

"Vi tager affære, så snart vi bliver gjort opmærksom på det. Det er dog utroligt sjældent, at det sker. Folk er så fornuftige, at de godt ved, at det i sidste ende er dem selv, der kommer til at betale for at få det ordnet igen," fortsatte Thomas Skov, som oplyste, at han ville sende folk af sted til stedet med det samme for at kigge på det.

"Det er ikke sikkert, at der skal købes et helt nyt skilt. Hvis det er et klister-mærke, der er sat på, og vejskiltet er intakt, så er det ikke nødvendig," tilføjede han.

Thomas Skov fra Teknik og Miljø oplyste senere på dagen tirsdag, at man havde fået fikset skiltet, så der igen står Randersvej i det omtalte kryds.

Publiceret 06 November 2018 08:15

SENESTE TV