Foto: Google Street View

Kendt pizzeria i modgang:

Sur smiley og bøde for fedt på væggene og skimmel-lignende plamager på loftet

Casa Mia havde problemer med hygiejnen ved Fødevarestyrelsens seneste besøg

Af
Jonas Wrede Hansen

Et af byens ældste pizzeriaer. Det er, hvad Casa Mia på Tordenskjoldsgade på Trøjborg populært kalder sig selv. Men selvom man er en rutineret spiller i branchen, så kan man tilsyneladende stadigvæk begå fejl. I hvert fald har det kendte og populære pizza-sted fået en sur smiley og en bøde på 5000 kroner efter Fødevarestyrelsens besøg 22. oktober. Det fremgår af kontrolrapporten fra besøget, som er blevet offentliggjort på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

I den står der, at det er rengøringen, som har været særdeles mangelfuld hos Casa Mia.

Blandt andet konstaterede patruljen fra fødevarestyrelsen ved besøget, at der på fryseren i kælderen på tørvarelageret var gamle produktionsrester på en låge og et håndtag, og at der indvendigt på gummilisten var skimmel-lignende plamager.

"I produktionsrum i kælderen er der kager af produktrester på hylder, hvor der opbevares olie, samt i kølerum er der fedt på væggene og skimmel-lignende plamager på loftet," står der videre i kontrolrapporten, hvor det samtidig oplyses, at der er blevet taget billeder af opdagelserne som dokumentation.

Overfor TV2 Østjylland lægger forpagter af Casa Mia Pizza, Thomas Iversen, sig fladt ned og lover, at der bliver rettet op på fejlene.

"Vi har taget kritikken fra Fødevarestyrelsen til efterretning og har rettet op. Der bliver strammet op på rengøringen nu," siger han til mediet fortsætter:

"Vi er utrolig kede af, at rengøringen ikke var god nok, men er samtidig glade for, at vores fødevarehåndtering og generelle hygiejne blev godkendt."

Publiceret 05 November 2018 07:00

SENESTE TV